«Ξετυλίξτε» την απροσδόκητη πλευρά της νύχτας, παρέα με τη νέα limited edition φιάλη Absolut Uncover

«Ξετυλίξτε» την απροσδόκητη πλευρά της  νύχτας, παρέα με τη νέα limited edition φιάλη Absolut Uncover

Η Absolut Vodka συνεχίζει για μια ακόμη χρονιά την παράδοσή της στις εντυπωσιακές, limited edition φιάλες, με την“Absolut Uncover”, βρίσκοντας και φέτος τον πιο δημιουργικό τρόπο για να αποτελεί πηγή έμπνευσης και να οδηγεί τις εξελίξεις!

Αυτή τη φορά η νέα φιάλη διαθέτει ένα διαδραστικό σχεδιασμό που μας καλεί να ανοίξουμε τη συσκευασία «ξετυλίγοντας» την, έτσι όπως ακριβώς θα κάναμε και με ένα πραγματικό δώρο. Το εξωτερικό περίβλημά της είναι εμπνευσμένο από τη λάμψη των αστεριών του νυχτερινού ουρανού και όλα αυτά που μπορεί να συμβούν εντελώς απροσδόκητα μέσα σε μια νύχτα! 

Το «τελετουργικό» άνοιγμα της φιάλης συμβολίζει την έναρξη του party και τις ατελείωτες δυνατότητες που μας επιφυλάσσει η νύχτα αν αφήσουμε τον αληθινό εαυτό μας να τις ανακαλύψει! Με τη νέα συλλεκτική φιάλη Absolut Uncover, «ξετυλίγουμε το απρόσμενο» που ξεκινά κάθε βράδυ με τη μαγεία της Absolut.

Ένα είναι σίγουρο:αυτή η φιάλη θα προσθέσει ενθουσιασμό και λάμψη σε οποιοδήποτε party ή γιορτή!

Η AbsolutUncover είναι διαθέσιμη στην Ελληνική αγορά από τα μέσα Νοεμβρίου 2017.


Absolut Uncover Cocktails

Η Absolut με αφορμή τη κυκλοφορία της νέας limited edition φιάλης, σας προτείνει τέσσερα νέα cocktails και σας προσκαλεί να τα δοκιμάσετε και να απολαύσετε τη μαγεία της «απρόσμενης» νύχτας. Καλή σας απόλαυση! 

 Absolut Soda
1 ΜέροςAbsolutVodka
3 ΜέρηΣόδας
4 φέτεςLime
1 Φέτα Αγγούρι
1 Μέντα 

Μέθοδος : Ρίχνετε Absolut Vodka σε ένα ποτήρι, στύψτε δυο φέτες lime, προσθέστε παγάκια, συμπληρώστε με σόδα και γαρνίρετε με φέτες lime, μέντα και αγγούρι.
Spicy Absolut Mule
2 Μέρη Absolut Vodka 
1 Δόση Χυμού Lime
Ginger Beer
1 Δόση Πικάντικης Πράσινης Σάλτσας 
1 Φέτα lime

Μέθοδος:Ρίξτε όλα τα συστατικά σε ένα μεταλλικό ποτήρι, συμπληρώστε πάγο, ανακινήστε και γαρνίρετε με μια φέτα lime.
Absolut Winter Drop
1 Μέρος Absolut Vodka 
1 Μέρος Χυμό Λεμονιού
1 Μέρος TripleSec
Μείγμα Κανέλας και Ζάχαρης 
Φέτα Μήλου

Μέθοδος: Ρίξτε όλα τα συστατικά σε ένα shaker γεμάτο με πάγο και ανακινήστε το. Τοποθετήστε το χείλος ενός ποτηριού στο μείγμα κανέλας και ζάχαρης και γαρνίρετε με μια φέτα μήλο.
Salty Sea Breeze
2 Μέρη Absolut Vodka 
1 Μέρος Χυμό Grapefruit
3 Μέρη χυμού Cranberry
Αλάτι για διακόσμηση 
Φλούδα Grapefruit

Μέθοδος : Ρίχνουμε όλα τα συστατικά μέσα σε ένα κρύο και αλατισμένο  ψηλό ποτήρι γεμάτο με πάγο και γαρνίρουμε με  φλούδες από grapefruit.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

zythoss1

Πρόκειται για το πρώτο, μεγαλύτερο αλλά και πιο ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Συμβολαιακής Καλλιέργειας Κριθαριού στη χώρα μας, καθώς συνδυάζει την επιστημονική κατάρτιση, την τεχνική υποστήριξη αλλά και την σταθερή δέσμευση της εταιρίας, επιτυγχάνοντας έτσι προστιθέμενη αξία €60 εκατ.για την Ελληνική οικονομία, 800 νέες θέσεις εργασίας στον αγροτικό τομέα αλλά και σημαντική αύξηση της στρεμματικής απόδοσης των συνεργαζόμενων παραγωγών

eurwpaiko_pamepistimio_kuprou

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου διοργανώνει εκδήλωση της Νομικής Σχολής στην Αθήνα, τη Δευτέρα 21 Μαΐου 2018, στις 7:00μ.μ., στο Ξενοδοχείο “Μεγάλη Βρεταννία” (Σύνταγμα).

eurwpaiko_pamepistimio_kuprou

Η Νομική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου είναι η πρώτη αυτοτελής Νομική Σχολή στην Κύπρο και η οποία, πέραν του προγράμματος Κυπριακού Δικαίου, προσφέρει το μόνο αναγνωρισμένο πρόγραμμα Νομικής Ελληνικού Δικαίου εκτός Ελλάδας, συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη της επιστήμης, της έρευνας και της διδασκαλίας του ελληνικού ακαδημαϊκού γίγνεσθαι.

1