Οι δέκα υποψήφιοι «ηγέτες του αύριο» όπως αναδείχθηκαν απο το προγραμμα «Ceoforonemonth» του ομίλου Adecco

Οι δέκα υποψήφιοι «ηγέτες του αύριο» όπως αναδείχθηκαν απο το προγραμμα «Ceoforonemonth» του ομίλου Adecco

Ένας εξ’ αυτών θα εργαστεί υπό την καθοδήγηση του CEO του Ομίλου Adecco

Αθήνα, 5 Σεπτεμβρίου 2017: Αναδείχθηκαν οι δέκα υποψήφιοι που θα διεκδικήσουν τη μοναδική εμπειρία να εργαστούν δίπλα στον CEO του Ομίλου AdeccoAlainDehaze στο πλαίσιο του προγράμματος “CEO for OneMonth” 2017.  Οι δέκα υποψήφιοι, που επιλέχθηκαν μεταξύ 117.500 συμμετεχόντων από όλο τον κόσμο, θα λάβουν μέρος στο τελικό στάδιο αξιολόγησης, που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι από τις 11 μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου 2017. Εκεί θα κληθούν να περάσουν μια σειρά ατομικών κι ομαδικών δοκιμασιών, που είναι βασισμένες σε πραγματικά σενάρια προκλήσεων που αντιμετωπίζει ένας CEO. Μόνο ένας θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει κοντά στον CEO του Ομίλου και να δει στην πράξη πώς διοικείται μία εταιρεία-ηγέτης στις λύσεις Ανθρώπινου Δυναμικού, πριν αναλάβει μόνιμη θέση που θα ταιριάζει στην εμπειρία, τις δεξιότητες και τις προσδοκίες του εντός του Ομίλου. Οι δέκα τελικοί υποψήφιοι αναδείχθηκαν μεταξύ 48 “CEOsforOneMonth”, οι οποίοι εργάστηκαν κοντά στους Διευθύνοντες Συμβούλους της χώρας διαμονής τους.

Το πρόγραμμα “CEOforOneMonth” αποτελεί μέρος της πρωτοβουλίας AdeccoWaytoWorkTM του Ομίλου Adecco, μιας πρωτοβουλίας που στόχο έχει να αντιμετωπίσει την ανεργία στους νέους μέσω ευκαιριών μαθητείας, πρακτικής άσκησης και επαγγελματικής καθοδήγησης. 
«Το πρόγραμμα “CEOforOneMonth”  είναι μέρος της δέσμευσής μας για την αντιμετώπιση του παγκόσμιου προβλήματος της ανεργίας των νέων μέσω παροχής ευκαιριών κατάρτισης και πρακτικής άσκησης» σημειώνει ο AlainDehaze, CEOτου Ομίλου Adecco. «Αυτό το πρόγραμμα αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τους νέους σε όλο τον κόσμο, ενώ ταυτόχρονα έχει ενισχύσει και τη δική μας «δεξαμενή» ταλέντων, με πολλούς κορυφαίους υποψήφιους να γίνονται μέρος της ομάδας μας μετά το πέρας του προγράμματος».

Οι δέκα υποψήφιοι που θα λάβουν μέρος στο τελικό στάδιο επιλογής είναι:
EdBroadhead -Ηνωμένο Βασίλειο, EksakulCharoensupkul – Ταϊλάνδη, HakonHalvorsen–Νορβηγία, Ann-SophieKowalewski–Γερμανία,MaximeLeTellier–Γαλλία, LoAnLin–Ταϊβάν, ValeriaMeléndez–Περού, SydneyRieckhoff–ΗΠΑ, YulianSilyanovski–Βουλγαρία, DavidTorres–Κολομβία.

Ο Κωνσταντίνος Μυλωνάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Adecco Ελλάδας είπε: «Συγχαρητήρια στους 10 νέους που έφτασαν στο τελικό στάδιο της διαδικασίας επιλογής του GlobalCEOforOneMonth. Πολλά συγχαρητήρια όμως και στους 48 CEOsforOneMonth που ξεχώρισαν στις χώρες τους και είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε μαζί τους. Στην Ελλάδα, είχαμε την τύχη φέτος να συνεργαστούμε με μια ξεχωριστή νέα με πολλές ικανότητες που είμαι βέβαιος πως θα έχει ένα λαμπρό μέλλον. Η Χριστίνα Αφροδίτη Στεφάνου, CEOforOneMonth 2017 της Adecco Ελλάδας, στον ένα μήνα που εργάστηκε δίπλα μου απέδειξε πως επάξια πήρε τον ρόλο και είμαι βέβαιος πως μαζί θα μπορέσουμε να χτίσουμε μία επιτυχημένη επαγγελματική πορεία, όπως εκείνη την έχει ονειρευτεί.»

 
Δείτε περισσότερα για τους 10 υποψηφίους που έφτασαν στο τελικό στάδιο επιλογής του Global CEO for OneMonth
 
Σχετικά με το πρόγραμμα «CEOforOneMonth»

Το πρόγραμμα «CEOforOneMonth» είναι μέρος της πρωτοβουλίας AdeccoWaytoWorkΤΜτου Ομίλου Adecco, που στόχο έχει να συμβάλει στην εξάλειψη της ανεργίας και της έλλειψης δεξιοτήτωντων νέων. Το πρόγραμμα αυτό βοηθάει τα νέα ταλέντα να ενισχύσουν την απασχολησιμότητα και τις προοπτικές σταδιοδρομίας τους προσφέροντας αποτελεσματική εκπαίδευση μέσω εργασιακής εμπειρίας.  Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, 120 υποψήφιοι είχαν την ευκαιρία να εργαστούν για ένα μήνα κοντά σε υψηλόβαθμα στελέχη του Ομίλου Adeccoστη χώρα διαμονής τους. Το 2016 το πρόγραμμα προσέλκυσε περισσότερες από 54.000 αιτήσεις, ενώ το 2017 οι αιτήσεις ξεπέρασαν τις 117.500.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

eurwpaiko_panep_kuprou

Διεθνής ομάδα αστρονόμων στην οποία συμμετέχει ο Καθ. Αντρέας Ευσταθίου, Αντιπρύτανης Έρευνας και Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου ανακοίνωσε στο  διεθνούς κύρους επιστημονικό περιοδικό Science την ανακάλυψη μιας μακρινής έκρηξης η οποία προκλήθηκε από την καταστροφή ενός αστεριού από μία υπερμεγέθη μαύρη τρύπα.

apofoitisi

Σε μια μεγαλειώδη τελετή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Ιουνίου, η 46 η Αποφοίτηση του BCA College. 280 φοιτητές επιχειρησιακών, ναυτιλιακών, ξενοδοχειακών και χρηματοοικονομικών σπουδών πήραν στα χέρια τους ένα σημαντικό εφόδιο για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία: το Bachelorʼs Degree ενός από τα σπουδαιότερα Πανεπιστήμια της Βρετανίας, του Plymouth University. Το Πανεπιστήμιο του Πλύμουθ συνεργάζεται στην Ελλάδα με το BCA College, παρέχοντας εκπαίδευση και πτυχία ισότιμα με τις σπουδές στη Μεγ. Βρετανία.

18_Protagonistes_Award_DeltioTypou_GR-01

Δυο ακόμη σημαντικές βραβεύσεις κατέκτησε η ΜΕΓΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε. αυτή τη φορά στο πλαίσιο των φετινών βραβείων «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2018. Στην κατάμεστη αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, παρουσία περίπου 600 υψηλόβαθμων στελεχών, επιβραβεύθηκαν επιχειρήσεις που πρωταγωνιστούν στο πεδίο της πραγματικής οικονομίας, κατορθώνοντας συνεχώς να αναπτύσσονται και να ξεπερνούν τις προκλήσεις του δύσκολου γενικού περιβάλλοντος.