Εκδηλώσεις Παρουσίασης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου στην Ελλάδα

Εκδηλώσεις Παρουσίασης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου στην Ελλάδα
Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου οργανώνει εκδηλώσεις  παρουσίασης σε διάφορες πόλεις και νησιά της Ελλάδας ως ακολούθως:

Αθήνα: Δευτέρα 28 Aυγούστου 2017, Ξενοδοχείο “Μεγάλη Βρεταννία”
(Βασ. Γεωργίου Α’ 1, Σύνταγμα), 7:00μ.μ.

Θεσσαλονίκη: Τρίτη 29 Aυγούστου 2017, Ξενοδοχείο “Δάιος”
(Λεωφ. Νίκης 59), 7:00μ.μ.

Λάρισα: Τετάρτη 30 Aυγούστου 2017, Ξενοδοχείο “LarissaImperial”,
(Φαρσάλων 182), 7:00μ.μ.

Ηράκλειο: Πέμπτη 31 Aυγούστου 2017, Ξενοδοχείο “Galaxy”
(Δημοκρατίας 75), 7:00μ.μ.

Ρόδος: Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017, Ξενοδοχείο “RodosPark
Suites&Spa” (Ρήγα Φεραίου 12), 7:00μ.μ.


Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης θα γίνει αναφορά στα προγράμματα σπουδών,στα δίδακτρα, στη στέγαση, στη διαδικασία εισδοχής, στο πρόγραμμα Erasmus,στα ερευνητικά προγράμματα και στις διεθνείς αναγνωρίσεις του Πανεπιστημίου,οι οποίες το αναδεικνύουν ως ένα διεθνούς κύρους περιφερειακό Πανεπιστήμιο.  Θα γίνει ειδική αναφορά στην Ιατρική, στην Οδοντιατρική και στο μοναδικό αυτοτελές πρόγραμμα Νομικής Ελληνικού Δικαίου του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι επίσημα εγγεγραμμένο στο μητρώο Πανεπιστημίων του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας, μετά από απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου και προσφέρει πλήρως αναγνωρισμένα προγράμματα Πτυχιακού (BachelorDegree), Μεταπτυχιακού (MasterDegree) και Διδακτορικού (Ph.D) επιπέδου.

Το Πανεπιστήμιο ανήκει στο μεγαλύτερο Διεθνή Πανεπιστημιακό Οργανισμό Laureate International Universities, o οποίος περιλαμβάνει 70 πανεπιστήμια που λειτουργούν σε 25 χώρες με σύνολο 1,000,000 φοιτητές. 

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έχει αξιολογηθεί από τoν QSTOPUNIVERSITIES(QSStarsTM) με τον υψηλότερο δείκτη «πέντε Αστέρια» στους τομείς της Διδασκαλίας,των Εγκαταστάσεων/Υποδομών, της Κοινωνικής Ευθύνης, της Διεθνοποίησης και της Προσβασιμότητας/Στήριξης των φοιτητών.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΔΟΑΤΑΠ, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι ομοταγές προς τα Ελληνικά Πανεπιστήμια και οι πτυχιούχοι του έχουν ακαδημαϊκά και επαγγελματικά δικαιώματα.

Πληροφορίες: Tηλ: 00357-22713000, email: admit@euc.ac.cy 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

filis_main01

Η ΦΙΛΗΣ Glass και η Apeiron Insurance Project - αποκλειστικός Αντιπρόσωπος της κορυφαίας Ασφαλιστικής Εταιρίας Triglav d.d, από την Σλοβενία στην Ελλάδα - ανακοινώνουν την επίσημη συνεργασία τους, η οποία ξεκίνησε με την έναρξη των εργασιών της δεύτερης στην Ελλάδα.

axeeeee

Το AXE Gold Body spray ήταν χορηγός της ενότητας του Final Four της EuroLeague στο Novasports.gr, δίνοντας συνεχώς τον παλμό καθ’ όλη την διάρκεια της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης στο χώρο του μπάσκετ που θα συνεχίσει να προβάλλεται αποκλειστικά από τα αθλητικά κανάλια της Nova μέχρι το 2020.