Γιορτάζουμε 20 χρόνια ΙΚΕΑ στην Αθήνα!

Γιορτάζουμε 20 χρόνια ΙΚΕΑ στην Αθήνα!

Η μεγάλη γιορτή ξεκίνησε! Την εβδομάδα 22/4 – 28/4 γιορτάζουμε τα 20 χρόνια ΙΚΕΑ στην Αθήνα, με αφορμή το πρώτο κατάστημα ΙΚΕΑ στην Αθήνα, στο Εμπορικό Πάρκο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών

ikea
Από την πρώτη μέρα που η ΙΚΕΑ, εταιρεία του ομίλου FOURLIS, άνοιξε τις πόρτες της στην Αθήνα, η ζωή στο σπίτι άλλαξε! Κατά τη διάρκεια των 20 αυτών ετών η ΙΚΕΑ μας έχει δώσει αμέτρητες δυνατότητες για να διαμορφώσουμε το σπίτι μας, να το ανανεώσουμε ή να το οργανώσουμε καλύτερα, να το κάνουμε πιο λειτουργικό και να δημιουργήσουμε μοναδικούς χώρους χαλάρωσης και ξεκούρασης που τους ζούμε και τους απολαμβάνουμε καθημερινά.

Ζούμε μαζί εδώ και 20 χρόνια και δημιουργούμε όμορφους χώρους σύμφωνα με το στιλ μας και τις ανάγκες μας. Εμπνεόμαστε καθημερινά από τα έτοιμα δωμάτια και σπίτια και βρίσκουμε πρακτικές λύσεις.

Απολαμβάνουμε τη βόλτα μας στα καταστήματα και συνδυάζουμε τις αγορές μας απολαμβάνοντας τα γνωστά κεφτεδάκια ΙΚΕΑ και τον σολομό στο Σουηδικό Εστιατόριο, ενώ παίρνουμε μαζί μας στο σπίτι Σουηδικές λιχουδιές από το Σουηδικό κατάστημα τροφίμων.

Γιορτάζουμε 20 χρόνια στην Αθήνα και προσφέρουμε -20% σε 20 αγαπημένα προϊόντα, -20% στα πιάτα με κεφτεδάκια από το Εστιατόριο και -20% στις συσκευασίες με κεφτεδάκια από το Σουηδικό κατάστημα τροφίμων, μέχρι 28/4.

Κλείσιμο
Παράλληλα, σε όλα τα καταστήματα της Αθήνας, ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο, ΙΚΕΑ Κηφισός, ΙΚΕΑ The Mall Athens και IKEA Πειραιάς, τα παιδιά θα διασκεδάσουν με δραστηριότητες και παιχνίδια, μαζί με πολλές άλλες εκπλήξεις.

Είκοσι χρόνια τώρα ζούμε μαζί και δημιουργούμε μαζί και τώρα το γιορτάζουμε!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης