H Admiral στήριξε ως Χρυσός Χορηγός το διεθνές μιτίνγκ «Δρόμεια 2023»

H Admiral στήριξε ως Χρυσός Χορηγός το διεθνές μιτίνγκ «Δρόμεια 2023»

Η Admiral, το δημοφιλές sports brand που στηρίζει τον αθλητισμό, ήταν ο Χρυσός Χορηγός στο διεθνές μίτινγκ δρόμων ταχύτητας και σκυταλοδρομίας εθνικών ομάδων «Δρόμεια 2023», τα οποία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 3 Ιουνίου, στο δημοτικό στάδιο της Βάρης «Κωνσταντίνος Μπαγλατζής»

dromeia_1
Με γνώμονα το «ευ αγωνίζεσθαι» και έχοντας ως πεποίθηση ότι ο αθλητισμός και η ευγενής άμυλα είναι διαχρονικά ιδανικά, η Admiral στήριξε ως χρυσός χορηγός τα φετινά «Δρόμεια», τον θεσμό που προωθεί την παγκόσμια ιδέα ενίσχυσης αθλητών υψηλού επιπέδου και εντάσσεται στο πλαίσιο του «World’s Athletics Continental Tour».

O Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, Δημήτρης Παναγάκος, σε σχετική του δήλωση, ανέφερε: «Τα ΔΡΟΜΕΙΑ καταφέρνουν για μια ακόμη χρονιά να συγκεντρώσουν αθλητές απ’ όλο τον κόσμο και να στρέψουν το ενδιαφέρον στην Αθήνα και τον κλασσικό αθλητισμό. Ο θεσμός του χορηγού είναι από την αρχαιότητα ακόμη στο DNA μας και απόλυτα συνυφασμένος με τον κλασσικό αθλητισμό. Γι’ αυτό και είμαστε περήφανοι που με την Admiral στηρίξαμε ως χρυσός χορηγός τα φετινά ΔΡΟΜΕΙΑ».
dromeia_2

Κλείσιμο
Τα «Δρόμεια» είναι μια συνδιοργάνωση του ΑΟ Βάρης «Δρομέας» και του Δήμου Βάρης, Βούλας, διεξάγονται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, της Γ.Γ.Α. και τελούν υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ. Το 7ο διεθνές μίτινγκ «Δρόμεια 2023», ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, καθώς το παρών έδωσαν κάποιοι από τους καλύτερους αθλητές και αθλήτριες στίβου της Ευρώπης. Δυναμικό παρών έδωσαν και οι Έλληνες και Ελληνίδες πρωταθλήτριες, που συμμετείχαν σε ατομικά αγωνίσματα και σκυταλοδρομίες, σημειώνοντας ατομικά και πανελλήνια ρεκόρ, ενώ διεκδίκησαν όρια για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης και βαθμούς για το «World Athletics Ranking System». Όσοι θεατές δεν παραβρέθηκαν στο στάδιο, είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την ξεχωριστή αυτή διοργάνωσή, μέσα από τα κανάλια της ΕΡΤ sports και της ΕΡΤ που μετέδιδε τους αγώνες σε απευθείας σύνδεση.
dromeia_3

Η Admiral δεσμεύεται να συνεχίσει να στηρίζει αθλητικές οργανώσεις τέτοιου επιπέδου που ταυτίζονται με τη φιλοσοφία της εταιρείας και να ενισχύει τις προσπάθειες αθλητών και αθλητριών του στίβου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης