Μπήκε η άνοιξη στο eKiosky’s!

Μπήκε η άνοιξη στο eKiosky’s!

Η άνοιξη είναι εδώ. Η θερμοκρασία έχει αρχίσει να ανεβαίνει, οι βροχές σταμάτησαν και τα λουλούδια ανθίζουν στα παρτέρια. Ο Απρίλιος μπήκε δυναμικά στην πόλη και η διάθεσή μας βελτιώνεται παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε καθημερινά

APRIL_PT_OFFERS_BANNER
Το eKiosky’s έρχεται να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τη διάθεσή μας και να μας βάλει σε ανοιξιάτικο ρυθμό, με τις προσφορές που όπως κάθε μήνα ανακοίνωσε για τον Απρίλιο. Μάλιστα, αυτόν τον μήνα οι προσφορές είναι ακόμα περισσότερες από άλλες φορές και ακόμα πιο συμφέρουσες.

Έτσι, όσοι από εμάς μπουν σήμερα στην ειδική σελίδα της αγαπημένης μας ηλεκτρονικής πλατφόρμας, θα βρουν μπίρες Αμστελ, Άλφα αλλά και FIX και Kaiser 2+1 δώρο, ώστε να τις απολαύσουν σε κάποιο μπαλκόνι με την παρέα τους. Θα βρουν δημητριακά Special K και Crunchy Muesli της Kellogg’s με -0,60€ έκπτωση, καφέ Λουμίδη παραδοσιακό -20% καθώς επίσης και χυμό Life -0,50€ για να έχουν όλα όσα χρειάζονται για ένα πλήρες πρωϊνό. Θα βρουν τορτελίνια και κανελόνια Melissa με έκπτωση -20%, πίτες Ροδούλα -20% και προϊόντα Μπάρμπα Στάθη -25% ώστε να γεμίσουν το μεσημεριανό τους τραπέζι. Και το καλύτερο; Θα βρουν λαχταριστά παγωτά ξυλάκια Magic 2+1 δώρο, για να τα μοιραστούν με τα παιδιά ή με τους φίλους τους. Άλλωστε, η εποχή ενδείκνυται για παγωμένες απολαύσεις!

Υποδεχόμαστε, λοιπόν, φέτος την άνοιξη με περισσότερες από 150 προσφορές Απριλίου που θα βρούμε στο ekioskys.gr ή το eKioskys app. Παραγγέλνουμε από τις 8:30 το πρωί έως τις 10:30 το βράδυ και τις έχουμε στην πόρτα μας με άμεση ΔΩΡΕΑΝ παράδοση, και με ελάχιστη παραγγελία μόλις 5€.

eKiosky’s, ο από μηχανάκι θεός που φέρνει την άνοιξη!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης