Η Hellenic Seaways μας ταξιδεύει γρήγορα και άνετα!

Η Hellenic Seaways μας ταξιδεύει γρήγορα και άνετα!

Οι πανέμορφες και κοσμοπολίτικες Κυκλάδες, οι καταπράσινες Σποράδες, ο κοντινός Σαρωνικός αποκτούν ακόμη περισσότερους θαυμαστές, αφού η Hellenic Seaways μας δίνει τη δυνατότητα να ταξιδέψουμε σε αυτούς τους προορισμούς σε λίγες μόνο ώρες! Ακόμα, με τη Hellenic Seaways ταξιδεύουμε στο μαγευτικό Βόρειο Αιγαίο… για να θαυμάσουμε τις άγριες ομορφιές του.

seaways1
Η Hellenic Seaways όχι μόνο χαρίζει μοναδικές επιλογές προορισμών, αλλά καταφέρνει να κάνει εύκολη την επιλογή νησιού και τη διαδικασία κράτησης με το νέο της website www.hsw.gr. Μόνο με λίγα κλικ έχουμε τη δυνατότητα να κλείσουμε ακτοπλοϊκά εισιτήρια γρήγορα και εύκολα, να λάβουμε το εισιτήριό μας ηλεκτρονικά (e-ticket/boarding pass) στο κινητό ή στο tablet μας και να είμαστε έτοιμοι για επιβίβαση.

Βάζουμε πλώρη για το Αιγαίο
Η Hellenic Seaways, το φετινό καλοκαίρι, προσεγγίζει τις Κυκλάδες με τα πλοία της να ξεκινούν και από Πειραιά και από Ραφήνα. Το μοναδικό Highspeed 4, με άνετη αναχώρηση από Πειραιά στις 09.30, προσεγγίζει την Πάρο, τη Νάξο, το Κουφονήσι και την Αμοργό. Έτσι, δίνεται η δυνατότητα σε όλους εμάς που δηλώνουμε φανατικοί θαυμαστές της Παροικιάς και της Νάουσας να βρεθούμε γρήγορα και εύκολα στο νησί, όπως και το να απολαύσουμε τα καταγάλανα νερά της Νάξου, την παρθένα ομορφιά της Αμοργού και του Κουφονησίου, έστω και για ένα Σαββατοκύριακο.

Με το Hellenic Highspeed, αντίστοιχα, ξεκινώντας από τον Πειραιά 3 φορές την εβδομάδα μπορούμε να βρεθούμε στη Μύκονο των celebrities, στον Αγ. Κήρυκο Ικαρίας, στους ακριτικούς αλλά πανέμορφους Φούρνους, στην ατμοσφαιρική Πάτμο και τη Λέρο με τους κρυφούς θησαυρούς. Επιπλέον, κάθε Σάββατο από Λέρο φθάνει μέχρι την Κάλυμνο των σφουγγαράδων, την Κω του Ιπποκράτη, τη γραφική Σύμη και την κοσμοπολίτικη Ρόδο.

HIGHSPEED501_9764
Κλείσιμο


Το Flying Cat, με τη σειρά του, που ξεκινά από Ραφήνα και έχει ως προορισμό την Τήνο, τη Μύκονο και τη Νάξο, μας δίνει την ευκαιρία να βρεθούμε στα πανέμορφα νησιά σε λίγες μόνο ώρες. Με έως δύο καθημερινές αναχωρήσεις, μπορούμε να βρεθούμε στην Τήνο μέσα σε 1 ώρα και 50’, στο Νησί των Ανέμων σε λιγότερο από 2,5 ώρες και στη Νάξο σε 3 ώρες και 25’. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και αν φύγουμε απόγευμα Παρασκευής, μετά το γραφείο, και επιστρέψουμε βράδυ Κυριακής, έχουμε την ευκαιρία να «περπατήσουμε» σπιθαμή προς σπιθαμή το αγαπημένο μας νησί, να χαλαρώσουμε και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Hellenic Seaways λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μας ταξιδεύει υπεύθυνα. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.hellenicseaways.gr/el-gr/covid-19.

501_2783


Αναβαθμισμένη εμπειρία σε όλα τα πλοία
Ο στόλος ταχυπλόων της Hellenic Seaways ξεχωρίζει όχι μόνο για την ταχύτητά του, αλλά και για τους άνετους χώρους στους οποίους μας υποδέχεται. Με μοντέρνα καθίσματα αεροπορικού τύπου, πλήρως εξοπλισμένα μπαρ και καταστήματα με δώρα, αρώματα, καλλυντικά και αξεσουάρ, όπου μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τις προσωπικές μας αγορές, έχουμε τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσουμε μια αναβαθμισμένη ταξιδιωτική εμπειρία που χαρακτηρίζεται από άνεση και πολυτέλεια.

501_3928


Extra Tips
• Μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε ή να εκδώσετε εύκολα την κάρτα Seasmiles. Χρησιμοποιώντας τη Seasmiles κάρτα σας μαζεύετε πόντους και κερδίζετε αποκλειστικά προνόμια, μοναδικά δώρα, ειδικές προσφορές και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που θα κάνουν το ταξίδι σας αξέχαστο. Η φυσική κάρτα Seasmiles γίνεται βιοδιασπώμενη και, σε συνδυασμό με τις ψηφιακές κάρτες, σαλπάρει μακριά από τη χρήση του παραδοσιακού πλαστικού.
• Στα Highspeed και στα συμβατικά πλοία της Hellenic Seaways, θα βρείτε τα Seasmiles Kiosks. Μπορείτε να εγγραφείτε στο Seasmiles εν πλω και να αρχίσετε να απολαμβάνετε τα μοναδικά προνόμια και τις προσφορές του προγράμματος. Ακόμη, έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε γρήγορα κι εύκολα για τους πόντους σας, ενώ -αν είστε μέλος της Blue ή Silver βαθμίδας- να εκτυπώσετε τη φυσική βιοδιασπώμενη κάρτα σας, να αντικαταστήσετε την πλαστική Blue ή Silver κάρτα με τη νέα βιοδιασπώμενη bio card.
• Γνωρίστε την on-board infotainment πλατφόρμα με την ονομασία @sea. Διαθέσιμη σε όλους τους επιβάτες, οι οποίοι μπορούν να συνδεθούν σε αυτή μέσω του wifi του εκάστοτε πλοίου, παρέχει πληθώρα υπηρεσιών, από ενημερωτικό και ψυχαγωγικό υλικό, όπως το μενού των εστιατορίων και καφετεριών που στεγάζονται εντός του πλοίου, μέχρι και παιχνίδια.

501_9801


Στα πιο όμορφα νησιά
Η Hellenic Seaways, με 15 πλοία στο δυναμικό της που προσεγγίζουν πανέμορφα νησιά όπως εκείνα των γεμάτων πράσινο Σποράδων, του κοντινού Σαρωνικού και του γοητευτικού Βορείου Αιγαίου, είναι μέλος της Attica Group. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των εταιρειών Superfast Ferries, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways και Africa Morocco Link με συνολικά 32 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η Attica Group είναι ο μεγαλύτερος Ελληνικός Όμιλος Επιβατηγού Ναυτιλίας και κατατάσσεται στον κλάδο του μέσα στις 3 μεγαλύτερες εταιρείες στη Μεσόγειο και στις 50 μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα (ανεξαρτήτως κλάδου). Τα πλοία του στόλου της ταξιδεύουν σε 4 χώρες, σε 60 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 71 λιμάνια.

0085
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης