Καλοκαίρι 2021: Οι αξέχαστες διακοπές περνάνε από το Public

Καλοκαίρι 2021: Οι αξέχαστες διακοπές περνάνε από το Public

Οι καλοκαιρινές στιγμές ξενοιασιάς είναι κάτι που χρειαζόμαστε όλοι περισσότερο από ποτέ. Με την περίοδο των διακοπών να βρίσκεται στα σχέδια όλων και τις κοντινές εξορμήσεις να γίνονται εβδομαδιαίο φαινόμενο, είναι καιρός να ετοιμαστείς κι εσύ για ένα super summer!

public_summer
Ό,τι κι αν σχεδιάζεις για το καλοκαίρι του 2021, η πρώτη στάση του φετινού σου ταξιδιού πρέπει να είναι το Public. Εκεί θα βρεις όλα τα απαραίτητα για ένα fun και ασφαλές καλοκαίρι για όλη την οικογένεια, όπως αξεσουάρ παραλίας, tech gadgets και πολλά ακόμα. Εμείς μπήκαμε, ψάξαμε, βρήκαμε και σου προτείνουμε τα πιο ενδιαφέρονται summer προϊόντα που εντοπίσαμε.

Καλοκαίρι 2021: Αξεσουάρ για την παραλία
Καλοκαίρι σημαίνει θάλασσα, οπότε εκεί θα στρέψουμε πρώτα την προσοχή μας. Ψάχνοντας στο Public βρήκαμε όλα όσα χρειάζεται κανείς για την παραλία. Ξεκινήσαμε από την ομπρέλα. Από την μεγάλη ποικιλία επιλογών ξεχωρίσαμε την εξαιρετική Terra Nation Au Kiri, η οποία προσφέρει πολύ μεγάλη προστασία από τον ήλιο. Όταν βγεις από τη θάλασσα, εκτός από ένα σκιερό μέρος για να χαλαρώσεις χρειάζεσαι και μία πετσέτα.

Διάλεξε την πετσέτα θαλάσσης Topo Relaxed Pineapple για να συνδυάσεις και εξαιρετικά απορροφητική κατασκευή με μικροίνες και ξένοιαστη διάθεση χάρη στο διασκεδαστικό σχέδιό της. Αν έχεις παιδιά, τότε ένα ακόμα must have του καλοκαιριού είναι τα παιχνίδια τους για την παραλία. Με το σετ κουβαδάκι με αξεσουάρ παγωτού τα παιδιά θα φτιάξουν… αμμοπαγωτά με τις τέλειες φόρμες που περιλαμβάνει το πακέτο.
public_summer_in

Καλοκαιρινές διακοπές και τεχνολογία
Παραλία χωρίς τεχνολογία γίνεται; Φυσικά και γίνεται, αλλά με τα κατάλληλα gadget στην τσάντα σου μπορείς να κάνεις κάθε στιγμή ακόμα πιο διασκεδαστική. Με το ασύρματο ηχείο JBL Go 3 θα έχεις τη μουσική πάντα μαζί σου. Μάλιστα, το συγκεκριμένο ηχείο είναι και αδιάβροχο, άρα μπορεί να παίζει δυνατά ακόμα και δίπλα στο νερό. Το δεύτερο που χρειάζεται κάθε στιγμή για να μείνει αξέχαστη είναι μία φωτογραφική μηχανή. Η mirrorless Fujifilm X-A5 συνδυάζει μικρό μέγεθος και βάρος, για να μπορείς να την παίρνεις μαζί σου όπου κι αν ταξιδεύεις, με κορυφαία ποιότητα εικόνας χάρη στον μεγάλο αισθητήρα και τη δυνατότητα εναλλαγής φακών.

Καλοκαίρι παρέα με ένα βιβλίο
Το διάβασμα είναι μία από τις αγαπημένες ασχολίες των διακοπών για πολλούς. Ο άπλετος ελεύθερος χρόνος σου δίνει την ευκαιρία να διαβάσεις πολλά από τα βιβλία που γεμίζουν τη “to read” λίστα σου που συνήθως μεγαλώνει αντί να μικραίνει το χειμώνα. Για τις φετινές διακοπές όμως, σου έχουμε μία διαφορετική πρόταση.

Αντί για ένα μυθιστόρημα -την αγαπημένη κατηγορία των περισσότερων- σου προτείνουμε να ακονίσεις τις γεωγραφικές σου γνώσεις. Η αγαπημένη Facebook σελίδα «Η γεωγραφία είναι πολύ κουλ» έχει δημιουργήσει ένα ακτίβιτι μπουκ για παιδιά και ένα ακτίβιτι μπουκ για μεγάλους και μέσα από αυτά μας μαθαίνει καλύτερα τον κόσμο μας!

Στα δύο βιβλία θα βρεις ένα σωρό διαφορετικές δραστηριότητες, όπως ζωγραφική, αντιστοιχήσεις, γρίφους, αλλά και πολλά ενδιαφέροντα κείμενα με άγνωστες πληροφορίες που θα κάνουν κάθε αναγνώστη να μάθει διασκεδάζοντας!

Κλείσιμο
Ακόμα περισσότερες καλοκαιρινές επιλογές μας περιμένουν όλους στο Public. Όποιος κι αν είναι ο τελικός προορισμός, τα απαραίτητα για ένα αξέχαστο καλοκαίρι 2021 βρίσκονται εκεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης