Ο παραδοσιακός φούρνος, που μετατρέπεται σε Open Kitchen στην Ύδρα

Ο παραδοσιακός φούρνος, που μετατρέπεται σε Open Kitchen στην Ύδρα

Μια ιδιαίτερη προσαρμογή από τη Drougas Bakery με σεβασμό στην παράδοση που δίνει νέα διάσταση στο αυθεντικό ψωμί…

drougas-0
Ο φούρνος Drougas Bakery στην Ύδρα, βρήκε τη θέση του σε ένα σταυροδρόμι που συνδυάζει το σεβασμό στην ποιότητα και την παράδοση, με το σύγχρονο design και την απόλυτη εμπειρία στη γεύση.

Σε έναν χώρο που αλλάζει τα δεδομένα του παραδοσιακού φούρνου που ξέραμε μέχρι σήμερα, περνά σε μια νέα φιλοσοφία που είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή ταξιδιώτη προσφέροντας του την εμπειρία να δει από κοντά την παρασκευή όλων των προϊόντων μέσα από ένα περιβάλλον «Open Kitchen» φούρνου .

Κατηφορίζοντας τα πετρόχτιστα σοκάκια της Ύδρας ο επισκέπτης βρίσκεται ξαφνικά περικυκλωμένος από τις ευωδιές του φρεσκοψημένου ψωμιού, των λαχταριστών γλυκισμάτων και τις μυρωδιές του φρεσκοκομμένου καφέ να τον περιμένουν προσφέροντάς του το καλύτερο ξεκίνημα της μέρας του.

Σε ένα κατάλληλα διαμορφωμένο κτήριο από το 1793 διπλά στην σχολή εμποροπλοιάρχων της Ύδρας, ο Νίκος Δρούγκας και ο Παναγιώτης Ευστρατίου δημιούργησαν από την αρχή έναν χώρο ιδιαίτερα μοντέρνο αλλά απόλυτα προσαρμοσμένο και με ιδιαίτερο σεβασμό στο οικιστικό περιβάλλον της Ύδρας, όπου εκεί ο επισκέπτης έχει την πλήρη οπτική εικόνα να παρακολουθεί το κάθε στάδιο της παρασκευής των προϊόντων που μπορεί να απολαύσει.
Κλείσιμο
Αντλώντας έμπνευση από την ανάγκη του καταναλωτή να έχει τη γνώση και την εικόνα αυτού που αγοράζει κατάφεραν να την προσαρμόσουν αρμονικά στην ιστορία, στην παράδοση και στις αγνές γεύσεις δημιουργώντας τον πρώτο «Open Kitchen» φούρνο στην Ύδρα.

drougas-1


Πέρα από το γεγονός ότι όλα τα προϊόντα παρασκευάζονται εκείνη τη στιγμή ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να «εκπαιδευτεί» και βιώσει ολόκληρη την εμπειρία από τη διαδικασία παραγωγής του ζυμωτού ψωμιού αλλά και το σύνολο των προϊόντων που προσφέρει στους πελάτες του ο φούρνος Drougas Bakery στην Ύδρα.

Παράλληλα ο επισκέπτης καθημερινά είναι εκτεθειμένος σ’ ένα γευστικό ταξίδι στην πραγματική απόλαυση μέσα από πλήθος ευωδιαστές μυρωδιές, εικόνες και χρώματα που προκαλούν όλους τους γευστικούς του κάλυκες…
Διάσπαρτες είναι οι προκλήσεις που μπορεί να δοκιμάσει κανείς όλες τις ώρες της ημέρας, όπως τις χειροποίητες σφολιάτες, να ετοιμάσει ο ίδιος το σάντουιτς που προτιμά σε ζεστό ή κρύο ζυμωτό ψωμί, να απολαύσει τις εκλεκτές φρεσκοκομμένες σαλάτες, το εξαιρετικό παγωτό Drougas από φρέσκα και αγνά υλικά και βεβαίως την εξαιρετικής ποιότητας φρεσκοαλεσμένο καφέ.

Ο παραδοσιακός φούρνος στην Ύδρα εκσυγχρονίζεται, ακολουθεί τα μηνύματα της σύγχρονης εποχής και κερδίζει τους ντόπιους αλλά και τους επισκέπτες µε τη μεγάλη ποικιλία σε αλµυρές και γλυκές λιχουδιές προκαλώντας τους επισκέπτες του να ανακαλύψουν τις γλυκές και αλμυρές προτάσεις…
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης