Auto Protect: Ξενοιασιά και ασφάλεια στην ιδιωτική μετακίνηση

Auto Protect: Ξενοιασιά και ασφάλεια στην ιδιωτική μετακίνηση

Σήμερα η συζήτηση γύρω από την ασφαλή-ιδιωτική μετακίνηση αυξάνεται διαρκώς καθώς η ανάγκη αποφυγής συνωστισμού στα δημόσια μέσα μεταφοράς λόγω της πανδημίας είναι εμφανής.

unnamed_2

Έτσι το αυτοκίνητο και η ασφάλειά μας μέσα σε αυτό αναδεικνύονται αναπόφευκτα στις απόλυτες προτεραιότητες της καθημερινότητάς μας. Αυτές ακριβώς τις προτεραιότητες έρχονται να καλύψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα τρία νέα προγράμματα ασφάλισης οχημάτων (αυτοκίνητα Ε.Ι.Χ. και μοτοσυκλέτες) της Εθνικής Ασφαλιστικής Αuto [Protect] που συνδυάζουν ανταγωνιστικές παροχές αλλά και τιμές.

Το ιδιωτικό όχημα είναι μια υπόθεση καθαρά προσωπική και αντικατοπτρίζει τις επιλογές μας, το ίδιο και η ασφάλειά του.

Σε εκείνους που αναζητούν την απαραίτητη, από κάθε άποψη, κάλυψη, το πρόγραμμα Αuto [Protect] Classic αποτελεί μια προνομιακή επιλογή και ταυτόχρονα προσιτή λύση. Όχι μόνο καλύπτει την υποχρεωτική από το Νόμο Ασφάλιση Αστική Ευθύνης του Ιδιωτικής Χρήσης Αυτοκινήτου ή και Μοτοσικλέτας, σε προνομιακή τιμή αλλά προσφέρει και μία σειρά από προεπιλεγμένες καλύψεις όπως η αποκατάσταση ζημιών από ανασφάλιστο όχημα και η εγγύηση ασφαλίστρου, καθώς και σημαντικές προαιρετικές καλύψεις, όπως Νομική Προστασία, Προσωπικό Ατύχημα Οδηγού και Θραύση Κρυστάλλων.

Επειδή όμως τα απρόοπτα είναι πάντα μέσα στο παιχνίδι της κυκλοφορίας στους δρόμους το πρόγραμμα Auto [Protect] Extra έρχεται να καλύψει και επιπλέον κινδύνους που μπορεί να προκύψουν όπως πυρκαγιά, κλοπή, φυσικά φαινόμενα όπως η χαλαζόπτωση χωρίς να παραβλέπει την ταυτόχρονη κάλυψη σε περίπτωση ατυχήματος της Νομικής Προστασίας αλλά και προαιρετικά την κάλυψη της Θραύσης Κρυστάλλων. Σε κάθε περίπτωση βέβαια η πλήρης προστασία είναι η λύση για να κυκλοφορεί κανείς απόλυτα ήσυχος.

Το Auto [Protect] Premium καλύπτει πλήθος απρόοπτων κινδύνων και προσφέρει επιπλέον των καλύψεων των άλλων πακέτων, την κάλυψη των ιδίων ζημιών του αυτοκινήτου σας (μικτή ασφάλιση), συνέπεια τόσο ατυχήματος, όσο και κακόβουλων ενεργειών ή κλοπής με ανταγωνιστικά ασφάλιστρα.

Τα νέα αυτοκίνητα και οι νέοι οδηγοί είναι μια κατηγορία από μόνοι τους που πολλές φορές δημιουργεί επιπλέον ανησυχίες και έχει ανάγκη από περισσότερο αίσθημα σιγουριάς. Εν προκειμένω, ειδικά για τα πρωτοκυκλοφορούντα οχήματα με αξία έως 50.000€, στο πρόγραμμα ασφάλισης Auto [Protect] Premium περιλαμβάνεται επιπλέον ο όρος εγγύησης ασφαλιστικής αξίας, σύμφωνα με τον οποίο η Εθνική Ασφαλιστική αναλαμβάνει να καταβάλει το συνολικό κεφάλαιο για το οποίο είναι ασφαλισμένο το όχημα, για τα 3 πρώτα έτη ασφάλισης από την κυκλοφορία του, στις περιπτώσεις ολικής κλοπής ή ολικής καταστροφής από κινδύνους: Πυρός, Πυρός από τρομοκρατικές, Ίδιες Ζημιές (Μικτή), Ίδιες Ζημιές σε περίπτωση Κλοπής και Ζημιές από ακραία Φυσικά Φαινόμενα.

Τελικά οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν πάντα τη διαφορά γι’ αυτό και συνολικά οι δυνατότητες που προσφέρουν τα προγράμματα Αuto [Protect]της Εθνικής Ασφαλιστικής μας λύνουν τα χέρια. ό,τι κι αν προκύψει.

Άμεση έκδοση ασφαλιστηρίου συμβολαίου για το πρόγραμμα Auto [Protect] Classic με την καταβολή του αντίστοιχου ασφαλίστρου. Γρήγορη και απλή διαδικασία προασφαλιστικού ελέγχου για τα προγράμματα Auto [Protect] Extra & Premium που παρέχονται για αυτοκίνητα. Ευελιξία ως προς τη διάρκεια ασφάλισης με επιλογή τρίμηνης, τετράμηνης, εξάμηνης ή ετήσιας διάρκειας ασφαλιστηρίου συμβολαίου, βάσει των διαθέσιμων επιλογών ανά κανάλι διανομής. Αυτόματη πληρωμή ασφαλίστρων μέσω Internet και μέσω πάγιας εντολής για την ανανέωση του ασφαλιστηρίου σας συμβολαίου. Πληρωμή των ασφαλίστρων εξάμηνης και ετήσιας διάρκειας μέσω πιστωτικών καρτών της ΕTΕ με έως 12 άτοκες δόσεις, ανάλογα με τη διάρκεια. Οργανωμένη εξυπηρέτηση σε περίπτωση ατυχήματος. Φροντίδα Ατυχήματος, τοπική ρυμούλκηση, οδική βοήθεια (προαιρετική κάλυψη), συμμετοχή στο σύστημα φιλικού διακανονισμού ώστε ακόμα και σε περίπτωση μη υπαιτιότητάς σας, η αποζημίωση δίνεται από την Εθνική Ασφαλιστική. Κάλυψη ζημιάς του οχήματός σας από ανασφάλιστο όχημα και Νομική Προστασία. Εγγύηση Ασφαλίστρου: Σε περίπτωση μέχρι και 2 ατυχημάτων το χρόνο από υπαιτιότητά σας δεν αυξάνεται το ασφάλιστρό σας.

Τελικά όταν έχουμε την κατάλληλη ασφάλεια, κάθε θέμα λύνεται απλά. Οι στιγμές που περνούσαμε, περνάμε και θα περνάμε μετακινούμενοι ήταν, είναι και θα είναι πάντα σημαντικές, γι’ αυτό αξίζει να τις εξασφαλίζουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η σειρά των τριών προγραμμάτων ασφάλισης Αuto [Protect] διανέμεται on line στο http://www.ethnikiprotect.gr αλλά και από τα υποκαταστήματα και το δίκτυο ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της Εθνικής Ασφαλιστικής, καθώς και στα καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας.

Περισσότερες πληροφορίες στα www.ethniki-asfalistiki.gr, 18189 (Ελλάδα) και στο +302130318189 (Ελλάδα & Εξωτερικό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης