Black Friday 2020: Ευκαιρία να διευκολύνουμε την καθημερινότητά μας μέσα στο σπίτι!

Black Friday 2020: Ευκαιρία να διευκολύνουμε την καθημερινότητά μας μέσα στο σπίτι!

Το φετινό Black Friday δίνει την αφορμή να ανανεώσουμε τις οικιακές μας συσκευές!

blackfridaysale_2
Το 2020 το σπίτι μας είχε την τιμητική του. O όρος “lockdown” καθιερώθηκε στα χείλη όλων ως λέξη της χρονιάς και o προσωπικός μας χώρος μετατράπηκε σε έδρα κάθε δραστηριότητάς μας. Μας δόθηκε έτσι η δυνατότητα να γίνουμε πιο δημιουργικοί και να εντάξουμε στην καθημερινότητά μας ακόμη και δουλειές του σπιτιού που αποφεύγαμε μέχρι πριν. Με αυτόν τον τρόπο, ανακαλύψαμε και πολλές ζημιές ή ελλείψεις σε αντικείμενα και συσκευές που μας είναι χρήσιμα: η ηλεκτρική σκούπα που δεν «τραβάει» πια, το πλυντήριο που «κάνει νερά», το σίδερο που απλά «χαϊδεύει» τα ρούχα αντί να τα ισιώνει…

Το πολυαναμενόμενο από όλους Black Friday, όμως, επέστρεψε και μέχρι τις 27 Νοεμβρίου μας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσουμε ό,τι χρειαζόμαστε για μια καλύτερη ζωή μέσα στο σπίτι, στις πλέον προνομιακές τιμές!

Black Friday στο Public.gr

Για λόγους ασφαλείας, οι αγορές φέτος γίνονται μέσω ηλεκτρονικών καταστημάτων, όπως το Public.gr. Η κορυφαία e-commerce πλατφόρμα στην Ελλάδα σου δίνει τη δυνατότητα να απολαύσεις το μεγαλύτερο Black Friday που έγινε ποτέ, προσφέροντας τεράστια ποικιλία προϊόντων, ακόμη και από διαφορετικά καταστήματα!

Φέτος το Public αξιοποιεί την τεχνογνωσία της για να φέρει τον θεσμό στα μέτρα της εποχής: Μέσω του Public.gr, σου δίνει την ευκαιρία να ψωνίσεις ό,τι θες σε Black Friday τιμές απευθείας από το ίδιο το κατάστημα μέσω των 2.000 συνεργαζόμενων επιχειρήσεων. Με αυτόν τον τρόπο, κάνεις τις αγορές σου άνετα από το σπίτι και στη συνέχεια λαμβάνεις τα προϊόντα με απόλυτη ασφάλεια.

Τι να διαλέξω φέτος από τις Black Friday προσφορές;

  • Black Friday συσκευές κουζίνας – Αν το ψυγείο σου γουργουρίζει εδώ και μήνες, ίσως είναι κατάλληλη στιγμή να το αλλάξεις.
  • Black Friday συσκευές καθαρισμού – Αν το παλιό σου πλυντήριο δεν καθαρίζει τα ρούχα σου, ώρα να αγοράσεις ένα νέο.
  • Black Friday συσκευές περιποίησης – Αν το πιστολάκι σου έχει καεί από την πολλή χρήση, στο Public.gr θα βρεις πολλές επιλογές.
  • Black Friday συσκευές θέρμανσης – Aν σε ενοχλούν το κρύο και η υγρασία, ένα νέο κλιματιστικό ή ένας αφυγραντήρας θα σε διευκολύνουν!


Black Friday και για προϊόντα τεχνολογίας ή ψυχαγωγίας!

Και φυσικά, μην ξεχνάς ότι στο Public.gr είναι παραδοσιακά ο κορυφαίος ηλεκτρονικός προορισμός όπου θα βρεις εκατοντάδες είδη τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, που θα βελτιώσουν τη ζωή σου εντός ή εκτός σπιτιού, όπως κινητά, laptop, tablet, τηλεοράσεις, συσκευές ήχου κλπ.

Για περισσότερο Black Friday, μην ξεχάσεις να γραφτείς στο newsletter του Public για να δεις όλες τις προσφορές!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης