Η Ελένη Φουρέιρα είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και εν μέσω καραντίνας! Αυτή τη φορά η γνωστή τραγουδίστρια ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο χορεύει το τραγούδι «Bored in the House» με αποτέλεσμα να εντυπωσιάσει το κοινό της για ακόμη μία φορά.
Την εκρηκτική της χορογραφία έσπευσε να σχολιάσει και η νικήτρια της Eurovision τη χρονιά του 2014,Κοντσίτα Βούρτς, η οποία της έβαλε τρεις καρδούλες.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.