Για την εμπειρία που είχε με έναν αγενή θαυμαστή της μίλησε η Ανδρομάχηκαι εξήγησε πώς αντιμετώπισε τη συμπεριφορά του. Η τραγουδίστρια ανέφερε πως της έκανε χειρονομίες, την ώρα που εκείνη ήταν στη σκηνή.
Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, περιέγραψε το περιστατικό. «Μου έχει τύχει θαυμαστής να ξεπεράσει τα όρια. Έκανε χειρονομία την ώρα που τραγουδούσα, δεν μου έχει ξανατύχει ποτέ τόσα χρόνια που δουλεύω αυτό το πράγμα. Σταμάτησα, ήμουν έτοιμη να φάει κλωτσιά στη μούρη, γιατί ήμουν και στο κατάλληλο ύψος. Συγκρατήθηκα όμως, και τον έδιωξε η ασφάλεια του μαγαζιού». Δείτε το βίντεο
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.