Πρεμιέρα σε γνωστό κλαμπ της Αθήνας, στο οποίο θα εμφανίζεται τη φετινή σεζόν, έκανε η Ελένη Φουρέιρα, το βράδυ του Σαββάτου 22 Νοεμβρίου, επιφυλάσσοντας μια έκπληξη στους θαμώνες.
Αφού ανέβηκε στη σκηνή, συνοδευόμενη από χορευτές, για να ερμηνεύσει γνωστές επιτυχίες της αλλά και κομμάτια από το νέο της άλμπουμ, η τραγουδίστρια έκανε pole dancing εκπλήσσοντας και εντυπωσιάζοντας τους θαυμαστές της.
Σε βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media και αναδημοσίευσε και η ίδια η Ελένη Φουρέιρα, φαίνεται να χορεύει, φορώντας ένα μαύρο, δερμάτινο σορτσάκι, ένα τοπ στο ίδιο ύφος και μαύρες ψηλοτάκουνες μπότες.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς