Μαρία Μενούνος: «Η μαμά μου θα ήταν πολύ περήφανη για αυτό», είπε δακρύζοντας για τη συνεργασία της με την ΕΟΕ
Η παρουσιάστρια θα είναι πρέσβης της ΕΟΕ στο Λος Άντζελες και θα έχει ενεργό ρόλο στις Τελετές Αφής και Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας για το 2028 στο Λος Άντζελες
Σε δηλώσεις της, η Μαρία Μενούνος δεν έκρυψε τη συγκίνησή της όταν ενημερώθηκε για τη συμμετοχή της στις τελετές, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως πρόκειται για «πολύ μεγάλη τιμή». Μέσα από πλάνα που προβλήθηκαν την Τρίτη 6 Μαΐου στην εκπομπή «Breakfast@Star», η παρουσιάστρια δάκρυσε αναφερόμενη στη μητέρα της, Σταυρούλα, που έχει φύγει από τη ζωή. Συγκεκριμένα, τόνισε πως η εκλιπούσα θα ήταν πολύ περήφανη για την πρόταση που δέχτηκε η κόρη της.
Όπως είπε η Μαρία Μενούνος: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μένα που έγινα Πρέσβειρα της Ελληνικής Αποστολής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συγκινήθηκα πολύ. Έχασα και τη μάνα μου, να τα έβλεπε αυτά… Η μαμά μου θα ήταν πολύ περήφανη για αυτό που γίνεται σήμερα. Αγαπάω την Ελλάδα και οι Έλληνες μου έχουν δείξει μεγάλη αγάπη. Είμαι χαρούμενη που έρχομαι και σας έχω όλους κοντά».
Δείτε το βίντεο
Η μητέρα της παρουσιάστριας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών από καρκίνο. Με αφορμή τα τέσσερα χρόνια από τον θάνατό της, η Μαρία Μενούνος έκανε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δηλώνοντας πως κάθε μέρα της λείπει όλο και περισσότερο. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες με την ίδια και την κόρη της από εκκλησία, στην οποία βρέθηκαν για να τελέσουν μνημόσυνο. Μεταξύ άλλων έγραψε: «Σήμερα είναι το μνημόσυνο για τα τέσσερα χρόνια από τον θάνατο της μητέρας μου. Μου λείπει όλο και περισσότερο κάθε μέρα. Κάθε φορά που η Αθηνά λέει ή κάνει κάτι καινούργιο, νιώθω ένα σφίξιμο στην καρδιά μου, όμως ο πατέρας Γεώργιος μου είπε σήμερα ότι ο Κύριός μας, ο Ιησούς, θέλει να είμαστε χαρούμενοι».
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.