Η Mαρία Μενούνος επισκέφθηκε το μνήμα της μητέρα της μαζί με την κόρη της.
Σε ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της στο Instagram το Σάββατο 25 Ιανουαρίου, η Ελληνοαμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια μοιράστηκε μια φωτογραφία της 1,5 χρονών κόρης της, Αθηνάς, μπροστά από τον τάφο της μητέρας της, ενώ παίζει το τραγούδι «God Will Work It Out». Η μητέρα της, Σταυρούλα ή Λίτσα, η οποία είχε γεννηθεί στην Ελλάδα και μετανάστευσε στην Αμερική, όπου γνώρισε και αργότερα παντρεύτηκε τον πατέρα της Μενούνος, έφυγε από τη ζωή το 2021 σε ηλικία 66 ετών από καρκίνο του εγκεφάλου.
Στη λεζάντα της ανάρτησης, η Μενούνος έγραψε: «Πονάει όταν χρειάζεσαι τη μαμά σου και δεν είναι εκεί. Πονάει όταν η Αθηνά μεγαλώνει και αλλάζει και δεν είναι εκεί. Αυτό το τραγούδι πάντα με βοηθάει να τα ξεπεράσω όλα. Ο Θεός τα καταφέρνει. Πάντα».
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους