Η Evangelia, που συμμετείχε στον ελληνικό τελικό της Eurovision με το τραγούδι «Vale», κατακτώντας τη δεύτερη θέση, ήταν καλεσμένη στο «Breakfast@Star», το πρωί της 6ης Φεβρουαρίου και οι συντελεστές της εκπομπής, της είχαν ετοιμάσει μια έκπληξη, που την έκανε να βάλει τα κλάματα.
Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια είδε σε απευθείας σύνδεση με τα Χανιά, μέλη του χορευτικού ομίλου Χανίων «Ο Ψηλορείτης» να χορεύουν πεντοζάλι για εκείνη, την οποία αποκάλεσαν «δικό τους παιδί». Η Evangelia, που κατάγεται από την Κρήτη, δεν μπόρεσε μάλιστα να συγρατήσει τα δάκρυά της. «Την αγαπάω πάρα πολύ την Κρήτη», είπε η τραγουδίστρια. Η Evangelia έδειξε για μία ακόμη φορά την αγάπη της για τον τόπο καταγωγής της, αφού το τραγούδι με το οποίο διαγωνίστηκε στον ελληνικό τελικό είχε στοιχεία κρητικής μουσικής.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d7l8mwo160ah)
Στον ελληνικό τελικό της Eurovision, που ανέδειξε νικήτρια την Κλαυδία με το τραγούδι «Αστερομάτα», η Evangelia κατέκτησε τη δεύτερη θέση, συγκεντρώνοντας 42 βαθμούς. Η διαφορά στη βαθμολογία των δύο συμμετοχών ήταν μόλις δύο βαθμοί.
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».