Η Τζόυς Ευείδη σε μια σπάνια δημόσια εμφάνισή της το βράδυ της Τετάρτης μίλησε στους δημοσιογράφους για την προσωπική της ζωή και για την τηλεοπτική της απουσία.
Η Τζόυς Ευείδη, σε ερώτηση για το αν βγαίνει έξω και φλερτάρει, απάντησε με χιούμορ: «Δεν βγαίνω έξω, δεν περνάω καλά, δεν φλερτάρω, βγάζω μόνο σκυλιά βόλτα και ταΐζω τις αδέσποτες γάτες, όπως πρέπει να κάνουν όλες οι γεροντοκόρες», και συνέχισε: «Η αλήθεια είναι έχει έρθει ένας επιχειρηματίας με μονόπετρο εκεί που ταΐζω γάτες αλλά δεν του "έκατσα"».
Τέλος, για τον λόγο που απουσιάζει από την τηλεόραση, η ηθοποιός είπε: «Γιατί δεν έχω προτάσεις. Πώς το βρίσκεις αυτό;».
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Αυτό το καλοκαίρι, επιλέγουμε λιγότερα αλλά καλύτερα. Και όταν η τεχνολογία συνδυάζει μικρό μέγεθος, κορυφαία απόδοση και έξυπνο σχεδιασμό, γίνεται ο πιο χρήσιμος συνοδοιπόρος σε κάθε απόδραση.