Η γνωστή Instagrammer μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα σύντομο κλιπ, από το πρωινό που έφαγε με τον αγαπημένο της, στο ταξίδι τους στην Αίγυπτο.
Το ζευγάρι εκμεταλλεύεται τις διακοπές του Πάσχα, προκειμένου να ξεκλέψει λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και να κάνει ένα ταξίδι με το παιδί του.
Όπως φαίνεται σε αυτό, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει μια αδυναμία στα... αυγά. Στο πιάτο του φαίνεται να έχει 12 αυγά, ενώ μπροστά του υπάρχει ακόμα ένα πιάτο με ομελέτα.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.