Ο ραδιοφωνικός παραγωγός ήταν ο καλεσμένος της Αθηναΐδα Νέγκα στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» και αναφέρθηκε στην περίοδο που ήταν αμφιφυλόφιλος.
Η συζήτηση επ' αυτού ξεκίνησε με αφορμή μία ερώτηση για το ενδεχόμενο να παντρευτεί. Σε αυτό, ο ίδιος απάντησε:
«Δεν έχω σκεφτεί ποτέ τον γάμο. Και ετεροφυλόφιλος να ήμουν, που ήμουν και μπαϊσέξουαλ μέχρι τα 22-23 και πάλι δεν θα παντρευόμουν. Ειδικά μεγαλώνοντας που βλέπω τα διαζύγια να πολλαπλασιάζονται… Δεν θα παντρευόμουν γιατί έχω μία μανία με τη συνέπεια εγώ, τα θέλω όλα σωστά. Πιστεύω λοιπόν ότι σε έναν γάμο και μόνο που θα σκεφτόμουν ότι μπορεί να μην είμαι συνεπής, προτιμώ να μην τον κάνω».
Στη συνέχεια, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος είπε: «Από τα 16 έως τα 23, ήμουν προς δύο κατευθύνσεις… Μετά τα 23, σιγά σιγά τα πράγματα πήραν από μόνα τους τον δρόμο τους… Γενικά δεν μου αρέσει να πιέζω καταστάσεις. Δεν έχω ψάξει να δω αν ήταν ρευστή η σεξουαλικότητα».
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς