Ο ραδιοφωνικός παραγωγός ήταν ο καλεσμένος της Αθηναΐδα Νέγκα στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» και αναφέρθηκε στην περίοδο που ήταν αμφιφυλόφιλος.
Η συζήτηση επ' αυτού ξεκίνησε με αφορμή μία ερώτηση για το ενδεχόμενο να παντρευτεί. Σε αυτό, ο ίδιος απάντησε:
«Δεν έχω σκεφτεί ποτέ τον γάμο. Και ετεροφυλόφιλος να ήμουν, που ήμουν και μπαϊσέξουαλ μέχρι τα 22-23 και πάλι δεν θα παντρευόμουν. Ειδικά μεγαλώνοντας που βλέπω τα διαζύγια να πολλαπλασιάζονται… Δεν θα παντρευόμουν γιατί έχω μία μανία με τη συνέπεια εγώ, τα θέλω όλα σωστά. Πιστεύω λοιπόν ότι σε έναν γάμο και μόνο που θα σκεφτόμουν ότι μπορεί να μην είμαι συνεπής, προτιμώ να μην τον κάνω».
Στη συνέχεια, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος είπε: «Από τα 16 έως τα 23, ήμουν προς δύο κατευθύνσεις… Μετά τα 23, σιγά σιγά τα πράγματα πήραν από μόνα τους τον δρόμο τους… Γενικά δεν μου αρέσει να πιέζω καταστάσεις. Δεν έχω ψάξει να δω αν ήταν ρευστή η σεξουαλικότητα».
Το COSMOTE TELEKOM ART/TECH - The Roadshow επιστρέφει για δεύτερη χρονιά και μετατρέπει και φέτος το καλοκαίρι σε μια μεγάλη, κινητή γιορτή ψυχαγωγίας, συνδυάζοντας τον θερινό κινηματογράφο με τις σύγχρονες τεχνολογικές εμπειρίες, σε πόλεις και νησιά της Ελλάδας.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.