Από τη χθεσινή βραδιά του J2USδεν έλειψαν για ακόμα μια φορά τα πειράγματα από τον Νίκο Κοκλώνη.
Ο παρουσιαστής εμπνεύστηκε από το τραγούδι «Ζηλεύω πολύ», του οποίου τους στίχους και παραποίησε, κάνοντας μια αφιέρωση στη Δέσποινα Βανδή.
«Δέσποινα μου, ζω νυφούλα να σε δω εδώ στο J2US. Μπορεί να μην έχω ξανθά μαλλιά, ούτε μπαλόνια, αλλά νιώθω στον πέμπτο κύκλο κάτι θα γίνει, θα το ζήσω κι εγώ», είπε χαρακτηριστικά, με την τραγουδίστρια να του απαντά: «Τι θα ζήσεις;».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crlmnylawsdd)
«Μια πρόταση, κάτι. Ξέρεις όμως τι είναι πολύ σημαντικό; Ένα είναι το σημαντικό Δέσποινα… το σημαντικό είναι ότι σε θέλει πολύ, σε θέλει πολύ, στα πόδια σου χορεύει, σε θέλει πολύ, σε θέλει πολύ κι όλο σε μαγεύει», της είπε ο Νίκος Κοκλώνης, αναφερόμενος στον Βασίλη Μπισμπίκη.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.