Ένα από τα πρώτα ζευγάρια που εμφανίστηκαν στη σκηνή ήταν ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαριάντα Πιερίδη. Μετά την προσπάθειά τους στη σκηνή, ο παρουσιαστής ρώτησε τον Άρη Σοϊλέδη πότε θα κάνει πρόταση γάμου στη Μαρία Αντωνά. «Άρη, θα ορίσεις ημερομηνία γάμου με το Μαράκι; Θέλω την πρόταση να την κάνεις στη σκηνή του J2US. Την κανονική πρόταση, να κλαίει», είπε ο Νίκος Κοκλώνης.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-crfoifmx9cbd)
Η Δέσποινα Βανδή πήρε αμέσως μετά τον λόγο: «Μoυ άρεσε αυτό που είπες! "Την κανονική, να κλαίει". Δηλαδή μια γυναίκα, όταν της κάνουν πρόταση γάμου, κλαίει από συγκίνηση ε; Τι λες τώρα;» είπε η τραγουδίστρια, με τον παρουσιαστή να λέει: «Δεν κλαίει; Τι λέει, "έλα μωρέ, εντάξει, μου το είπε"; Τι λέει; Εσένα άμα σου κάνουν πρόταση γάμου; Μισό λεπτό να το συζητήσουμε! Πώς είναι για σένα η πιο ωραία πρόταση γάμου; Πώς θα ήθελες να σου κάνει πρόταση γάμου ο Βασίλης;».
Η Δέσποινα Βανδή, αφού σάστισε με την ερώτηση, αρκέστηκε να πει: «Τι λέει; Εγώ αντιπαρέρχομαι και λέω ότι θα πρέπει να αναρωτηθείτε γιατί όλα τα παραμύθια τελειώνουν στον γάμο. Δεν συνεχίζεται κανείς, δεν υπάρχει δεύτερος όμως. Στη Σταχτοπούτα μετά υπάρχει κάτι άλλο; Δεν μας το έχουν πει! Δεν μας το έχουν πει! Λοιπόν, πάμε στα παιδιά».
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.