Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το ξέσπασμά της στο Instagram - «Κότες του πληκτρολογίου»
«Σταματήστε να βάζετε ταμπέλες, τραβάτε να κάνετε τις δουλειές σας εδώ μέσα και το τι κάνει και τι περνάει ο καθένας σε αυτή τη ζωή επειδή δεν το ξέρετε, κλείστε το» είπε χαρακτηριστικά
ΗΔήμητρα Αλεξανδράκηδέχτηκε αρνητικά σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους, για την στάση της τις τελευταίες ημέρες, μετά την τραγωδία στα Τέμπη.
Η γνωστή Instagrammer αναφέρθηκε σε αυτά τα επικριτικά σχόλια και τόνισε πως ο κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του τρόπο να πενθεί.
Με μία σειρά από stories στον προσωπικό της λογαριασμό, εξέφρασε τον θυμό της και τόνισε στους διαδικτυακούς της φίλους πως πρέπει να πάψουν να κρίνουν και να ασχοληθεί ο καθένας με τον εαυτό του.
Όπως ακούγεται να λέει: «Πριν δύο χρόνια εξυπνάκια μου εδώ μέσα, 25η Μαρτίου αν θυμάστε, πατήστε στο Google αν δεν θυμάστε, χάθηκε ένα παιδί 23 χρονών στο Σχιστό σε ένα τροχαίο. Πένθησε κανένας γι’ αυτό το παιδί; Όχι. Εμείς πενθούμε μέχρι σήμερα γιατί ήταν ο πρώτος ξάδερφος μου και ο μικρότερος. Οπότε βουλώστε τα στόματα σας και τραβάτε να κοιτάξετε τη δουλειά σας. Και αν εσύ αύριο δεν θέλεις να πας στη δουλειά σου για το πένθος μην πας. Κότες όλες του πληκτρολογίου, μην με ενοχλείτε ρε, θα τρώτε μπλοκ και εξαφανισμό για μια ζωή. Έτσι αυτή την Δήμητρα θέλετε αυτή θα έχετε. Έλα γεια!».
Στη συνέχεια, συμβούλευσε το κοινό της να σταματήσει να βάζει ταμπέλες στους ανθρώπους, ενώ τόνισε πως ο καθένας δεν μπορεί να γνωρίζει τι περνάει ο άλλος. «Εσύ πρέπει να βάλεις κουστούμι στη δουλειά σου γιατί αν δεν το βάλεις θα σε κράξουν. Αν είσαι στο στρατό και είσαι αξύριστος, θα φας φυλακή ή οτιδήποτε άλλο. Η άλλη πρέπει να έχει κοντά τα νύχια της, η άλλη πρέπει να έχει μακιγιάζ η άλλη δεν πρέπει να έχει μακιγιάζ. Οπότε σταματήστε να βάζετε ταμπέλες, τραβάτε να κάνετε τις δουλειές σας εδώ μέσα και το τι κάνει και τι περνάει ο καθένας σε αυτή τη ζωή επειδή δεν το ξέρετε, κλείστε το. Πενθείστε, αγαπήστε, γελάστε, κάντε ότι θέλετε γιατί στο τέλος της ημέρας ο Θεός μας επιτρέπει και είμαστε ακόμα εδώ», είπε κλείνοντας.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.