Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Ετοιμάζουν τη βάφτιση του γιου τους
Το μυστήριο αναμένεται να πραγματοποιηθεί πριν τις καλοκαιρινές διακοπές - Δείτε βίντεο
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος υποδέχτηκαν πριν από λίγο καιρό το πρώτο τους παιδί και σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν αρχίσει να ετοιμάζονται και για τη βάφτιση.
Ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό μας» ανέφερε ότι το ζευγάρι προγραμματίζει να βαφτίσει το μωρό, λίγο πριν την έναρξη του φετινού καλοκαιριού.
«Νομίζω πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές θα βαφτίσει τον μπέμπη της. Δεν λένε την ημερομηνία ακόμα, απλά ξέρουμε ότι θα γίνει μάλλον στα τέλη της άνοιξης. Είναι όλοι τους πάρα πολύ χαρούμενη στην οικογένεια» σύμφωνα με ρεπόρτερ της εκπομπής.
Δείτε βίντεο
Το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους
Το πρωί της Τετάρτης 4 Ιανουαρίου αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το όνομα του παιδιού.
«Το παιδί θα το πούνε Βλάσση, όπως λένε και τον πατέρα του Βασίλη. Αν δεν κάνω λάθος, επειδή γνωρίζω και τις αδελφές του Βασίλη, είναι το 8ο εγγόνι που αποκτά ο κύριος Βλάσσης με τη σύζυγό του. Αυτή την περίοδο περιμένουμε αρκετές κοπέλες από την showbiz να γεννήσουν και η Κωνσταντίνα είναι η πρώτη, έκανε ποδαρικό. Χαιρόμαστε πάρα πολύ. Να τους ζήσει μέσα από την καρδιά μας και πάνω από όλα να είναι γερό και καλότυχο» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Αυτό το καλοκαίρι, επιλέγουμε λιγότερα αλλά καλύτερα. Και όταν η τεχνολογία συνδυάζει μικρό μέγεθος, κορυφαία απόδοση και έξυπνο σχεδιασμό, γίνεται ο πιο χρήσιμος συνοδοιπόρος σε κάθε απόδραση.