Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλουέκανε την πρώτη ανάρτηση με τον γιο της στα social media. Η παρουσιάστρια ξεκίνησε να κάνει τις πρώτες της βόλτες με το μωρό, καθώς σήμερα έγινε 40 ημερών.
Μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο από τον περίπατό τους και ανέφερε πως πήραν την ευχή από την εκκλησία.
Στη φωτογραφία, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φαίνεται να κοιτά το καροτσάκι, όπου βρίσκεται ο γιος της, ενώ στο άλλο της χέρι κρατάει το σκυλάκι της.
«Γίναμε 40 ημερών και πήραμε την ευχούλα μας. Η μέρα επιβάλει βολτίτσα με το καρότσι μας. Εγώ σε στιγμιότυπο, δεν μπορώ να πάρω τα μάτια μου από πάνω σου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.