Σασμός: «Αστέρης» και «Στέλλα» ποζάρουν μαζί στα γυρίσματα
Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ευγενία Σαμαρά στο Instagram με τον συμπρωταγωνιστή της
O δεύτερος πολυαναμενόμενος κύκλος του «Σασμού» είναι στα σκαριά και οι πρωταγωνιστές φροντίζουν να δώσουν μια ιδέα στο τηλεοπτικό κοινό που περιμένει πώς και πώς.
Αυτή την περίοδο πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της δραματικής σειράς του Alpha και πολλοί από τους ηθοποιούς μοιράζονται με το κοινό τους στιγμιότυπα από το σετ.
ΗΕυγενία Σαμαράή αλλιώς η «Στέλλα», όπως την αγάπησαν οι τηλεθεατές, δημοσίευσε πριν κάποιες ώρες μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τον «έρωτά» της στη σειρά, τον Αστέρη, τον οποίο υποδύεται οΟρφέας Αυγουστίδης.
Οι δύο ηθοποιοί ποζάρουν μαζί κοιτώντας τον φακό, ενώ η κούραση στα πρόσωπά τους, πιθανότατα από τα πολύωρα γυρίσματα, είναι εμφανής.
Πάνω στη φωτογραφία, η ηθοποιός έγραψε: «Εδώ θα τ' αφήσουμε τα κοκαλάκια μας. Για εσάς δουλεύουμε βρε».
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.