Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει ηΚάτια Ταραμπάνκο κι έχει μαζί της την καλύτερη παρέα.
Το μοντέλο και Instagrammer που συζητήθηκε έντονα το τελευταίο διάστημα για την απιστία της σε πρώην σύντροφό της, βρίσκεται στη Σαντορίνη κι όπως όλα δείχνουν, περνάει υπέροχα.
Μαζί της στο νησί βρέθηκε η κολλητή της φίλη, με την οποία δεν είχαν ειδωθεί για τέσσερα χρόνια.
Ξετρελαμένη από τη χαρά της που την είδε, δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται στιγμιότυπα και βίντεο με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Εκτός από τα stories που δημοσίευσε, το μοντέλο ανάρτησε και μία σειρά φωτογραφιών από το μπάνιο τους στη θάλασσα και από κάτω έγραψε: «7 χρόνια αληθινής φιλίας. 4 χρόνια χωρίς να σε δω», ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε στα ρωσικά: «Σε αγαπώ».
Το OLON συνδυάζει ηλεκτρονικές πληρωμές, επιχειρηματικές εφαρμογές και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε ένα ενιαίο οικοσύστημα, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και αναβαθμίζοντας την εμπειρία των καταναλωτών.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.