Την αντίδραση της Ασημίνας Χατζηανδρέου στην αποχώρηση της Βρισηίδας από το Survivor, σχολίασε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ο οποίος συμμετείχε επίσης στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης, φάνηκε να ενοχλήθηκε από τα «ανύπαρκτα» δάκρυα της Ασημίνας Χατζηανδρέου, όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την αποχώρηση της συμπαίκτριάς της και εξέφρασε την άποψή του στα social media.
Μετά από αυτό, ο ίδιος πιθανότατα έλαβε αρκετά επικριτικά μηνύματα και επέστρεψε για να πάρει θέση. «Έχω στηρίξει Ασημίνα όσο ελάχιστοι 5 μήνες τώρα. Ήμουν κοντά της μέσα στο παιχνίδι. Έχω πει 10 φορές ότι της αξίζει και να κερδίσει. Aυτά δεν σβήνουν με ένα σχόλιο που μπορεί να σας φάνηκε κάπως. Εξακολουθώ και τη στηρίζω και βλέπω σε αυτήν, τον Άρη και τη Σταυρούλα την τελική τριάδα. Και επίσης μπορείς να στηρίζεις, να γουστάρεις κάποιον, να είναι φίλος σου, κολλητός σου και να εκφράσεις μια άποψη γι’ αυτόν αν δεν κάνει κάτι που σου αρέσει. Δεν σημαίνει ότι δεν τον στηρίζεις πλέον», έγραψε μεταξύ άλλων.
Δείτε τα stories από το Instagram του Λάμπρου Κωνσταντάρα
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events