O κακός χαμός έγινε χθες στο Survivor.Πρωταγωνιστές του πρωτοφανούς καβγά ήταν ο Άρης Σοϊλέδηςκαι ο Τάκης Καραγκούνιας. Όλα ξεκίνησαν όταν ο ποδοσφαιριστής ξεκίνησε να μιλάει στο Συμβούλιο του Survivor ως υποψήφιος προς αποχώρηση. Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν περίμενε να είναι υποψήφιος αλλά δέχτηκε την υποψηφιότητα.
«Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Έχω μια παρέα, τον Τάλα, τη Σοφιάνα και τη Μέι γιατί έχουμε κοινά ενδιαφέροντα να συζητάμε. Δεν έχω έπαρση, είμαι πολύ καλός με όλα τα παιδιά. έπαρση έχουν άλλοι όταν κερδίζουν. Αναφέρομαι σε αυτόν που παρακίνησε τον Κωνσταντίνο να με ψηφίσει», είπε χαρακτηριστικά.
«Υποτιμά τον ανδρισμό μου κι όλα αυτά. Δεν σέβεται. Δεν ξέρω πως ήταν έξω. Έχει γίνει χειρότερος, Να πάψει να υποτιμά ανθρώπους… Μου έχει φερθεί άσχημα και πουλά τσαμπουκά. Ξεκαβάλα το καλάμι… Πουλάς θέατρο», είπε ο Τάκης.
Ο Άρης σηκώθηκε έξαλλος κι άρχισε να ουρλιάζει: «Θέλω να φύγω τώρα. Έχω 30 χρόνια καριέρα και θα με ξεφτιλίσει αυτός; Το σκουπίδι;».
«Νούμερο, βρίζεις όλον τον κόσμο. Κι αν παίζεις μπάλα τι είσαι ρε αλήτη;» του απάντησε ο Τάκης.
Εκείνη τη στιγμή ήταν που επενέβη η παραγωγή για να ηρεμήσει τα πνεύματα κι έβγαλε έξω τόσο τον Άρη όσο και το Τάκη, που ήταν έτοιμοι να πιαστούν στα χέρια.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjdoa33voh2x)
«Πρέπει να ντρέπεται για τον τρόπο που μιλάει», του είπε ο Άρης.
Μάλιστα η παραγωγή έβγαλε έξω και τους δύο παίκτες ενώ οι υπόλοιποι παρακολουθούσαν άναυδοι.
«Υπήρξε μια στιγμή έντασης που δεν χωράει στο Survivor», είπε ο Γιώργος Λιανός εξηγώντας ότι πρέπει να μείνουν έξω.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς