Ο κακός χαμός έγινε στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Πουλόπουλο και τον Ανδρέα Μικρούτσικο.
Η συζήτηση είχε να κάνει σχετικά με τον εκνευρισμό που είχε ο Θανάσης Μπέλλος κατά την επιστροφή από τον Άγιο Δομίνικο, αλλά και με το διάλογο που είχε με τους δημοσιογράφους.
«Υπάρχει η λογική ότι ο δημοσιογράφος βγάζει το ψωμί του. Αλλά υπάρχει και η λογική ότι και ο παίκτης βγάζει το ψωμί του. Έχει τη ρήτρα του, δεν μπορεί να πει τίποτα… Είναι ο μόνος που μίλησε. Από εκεί και πέρα, η επιμονή ερωτήσεων τύπου… αυτόματο όπλο, μετά αγκαλιάζει το παιδί του κι έρχονται 150 μικρόφωνα. Βεβαίως είναι εριστικούλης, αλλά είναι κι ο μόνος που μίλησε. Βεβαίως ο δημοσιογράφος κάνει τη δουλειά του, αλλά θέλει κι ένα τακτ. Μην επιμένεις με ρωτήσεις ασταμάτητα και αδιάκοπα», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.
Ο Γιάννης Πουλόπουλος, στη συνέχεια, πήρε το λόγο και είπε σε έντονο ύφος: «Θα μπορούσε να πει “παιδιά, δεν μπορώ να μιλήσω”. Το “τι ερωτήσεις είναι αυτές” δεν μπορείς να το πεις σε κανέναν δημοσιογράφο γιατί έχουμε παλέψει πολύ για την ελευθερία του λόγου. Απάντησε μόνο στις ερωτήσεις που ήθελε να απαντήσει».
Α.Μ.:Δεν απάντησε σε καμία.
Γ.Π.:Τι λες καλέ; Να ξαναβάλουμε το βίντεο να το δεις; Απάντησε στις ερωτήσεις που ήθελε. Δεν μπορείς να λες στον δημοσιογράφο “τι ερωτήσεις είναι αυτές που ρωτάς;”. Με ενοχλεί πολύ αυτό.
Α.Μ.: Ως δημοσιογράφος μου φωνάζεις έτσι;
Γ.Π.:Αντρέα μου, σου ορκίζομαι…
Α.Μ.:Ως δημοσιογράφος μου φωνάζεις έτσι;
Γ.Π.:Θα σου πω πράγματα που δεν πρέπει. Έκανα πολύ μεγάλο καβγά χθες στο περιοδικό γιατί μια συνεντευξιαζόμενη ήθελε να αλλάξει τη διατύπωση της ερώτησής μου. Η ερώτηση του δημοσιογράφου είναι ιερή.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.