Τον Σπύρο Μπιμπίλα και τηνΝικολέττα Βλαβιανού συνάντησαν οι δημοσιογράφοι στην πρεμιέρα της παράστασης «Όποιος θέλεινα χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του».
Ωστόσο, όταν η ηθοποιός ρωτήθηκε για τον προφυλακιστέο Πέτρο Φιλιππίδη, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν, απέφυγε να απαντήσει και αποχώρησε.
«Δεν μιλώ για αυτά τώρα. Είμαστε στο θέατρο τώρα. Σας φιλώ, σας φιλώ. Γεια σας, γεια σας παιδιά», τόνισε η δημοφιλής καλλιτέχνης και έφυγε.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:
Έτσι, ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών έμεινε πίσω και απάνησε στις ερωτήσεις.
25 χρόνια IKEA στην Ελλάδα. 25 χρόνια ζωής στο σπίτι. Οι χώροι και οι ανάγκες άλλαξαν, οι άνθρωποι πέρασαν σε διαφορετικές φάσεις ζωής και η IKEA μεγάλωσε μαζί τους, κρατώντας όμως ζωντανή την ίδια, θαυμάσια ιδέα: ποιοτικό και λειτουργικό design για όλους, για τη ζωή όπως είναι σήμερα, αλλά και όπως θα είναι αύριο.