GNTM - Θεοδώρα Ρασέλ: «Με πήρε ο ύπνος χωρίς την Βίκυ Καγιά στο παιχνίδι»
Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μοντέλων λέει πάντα ανοιχτά την γνώμη της, χωρίς να διστάζει
Η Θεοδώρα Ρασέλ τραβούσε την προσοχή των τηλεθεατών και δημιουργούσε διάφορες ίντριγκες στο «GNTM», πράγμα που, όπως φαίνεται, της λείπει μέχρι στιγμής από τον τέταρτο κύκλο του λαμπερού διαγωνισμού.
Αν και έχει παρατηρήσει επίδοξα μοντέλα να περνούν μπροστά από τα μάτια της ανανεωμένης κριτικής επιτροπής, τονίζει ότι ηΒίκυ Καγιά της λείπει από το concept αυτό.
«Με πήρε λίγο ο ύπνος χωρίς την Βίκυ Καγιά στο “GNTM”. Είναι θεά η Βίκυ! Βέβαια, η Ισμήνη είναι πολύ όμορφο κορίτσι, να το πούμε αυτό. Εμφανισιακά είχε κάποιους παίκτες που ήταν συγκλονιστικοί. Αλλά δεν έχω ακόμα βρει τους παίκτες που θα μπουν στο σπίτι και θα κάνουν τον χαμό, την ίντριγκα», ανέφερε συγκεκριμένα.
Σχετικά με τα επαγγελματικά της σχέδια, η καλλονή γνωστοποίησε: «Θα είμαι κάθε Κυριακή, για όλο τον χειμώνα, με την Ελένη Τσολάκη στο Open. Θα έχω τη στήλη του “GNTM” και μετά θα δούμε. Μου αρέσει πάρα πολύ, γιατί είναι τρελή Θεσσαλονικιά. Περνάω πάρα πολύ ωραία με όλη την ομάδα και είμαι καλά».
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας