GNTM 4: Η δεύτερη wild card, ο διαβητικός που εντυπωσίασε, η «χύμα» και η... Μισέλ Πφάιφερ - Δείτε βίντεο

GNTM 4: Η δεύτερη wild card, ο διαβητικός που εντυπωσίασε, η «χύμα» και η... Μισέλ Πφάιφερ - Δείτε βίντεο

Η προσπάθεια του Άγγελου Μπράτη να «παλέψει», οι αστείες στιγμές από τις οντισιόν, ο διαγωνιζόμενος που παραλίγο να "καταστρέψει" τα σκηνικά και το νέο trailer

gntm_wild
Οι οντισιόν του GNTM 4 συνεχίστηκαν για τρίτη συνεχόμενη ημέρα και νέα επίδοξα μοντέλα, αγόρια και κορίτσια, δοκίμασαν τις δυνάμεις τους με σκοπό να αποσπάσουν το πολυπόθητο «ναι» των κριτών για την επόμενη φάση του διαγωνισμού.

Όπως πέρσι έτσι και φέτος οι τέσσερις κριτές έχουν στα χέρια τους τη Wild Card, που μπορούν να χρησιμοποιήσουν από μια φορά κατά τη διάρκεια των οντισιόν, αν κρίνουν πως κάποιος ή κάποια που δεν πέρασε αξίζει μια ευκαιρία ακόμα.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 13 Σεπτεμβρίου η Ζενεβιέβ Μαζαρί χρησιμοποίησε πρώτη τη Wild Card και έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία σε μία υποψήφια παίκτρια, που τη συγκίνησε με την προσωπική της ιστορία. Χθες ήταν η σειρά του Άγγελου Μπράτη να κάνει χρήση της δικής τους κάρτας σε μια παίκτρια που τον εντυπωσίασε τόσο με την ομορφιά της όσο και με τον δυναμικό της χαρακτήρα.

Η Δομινίκη Μυστρίδου είναι πρωταθλήτρια Παγκρατίου Αθλήματος από την Κατερίνη και θέλησε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της και στον χώρο του modeling. Οι κριτές βρήκαν εξαιρετικά ενδιαφέρον το σώμα της και την ιδιαιτερότητα του προσώπου της αλλά δεν πείστηκαν όλοι ότι έχει τις προδιαγραφές ενός μοντέλου. Αρχικά δεν πέρασε στο Bootcamp αλλά ο Άγγελος Μπράτης, έκανε την έκπληξη δίνοντάς της την Wild Card. Μάλιστα στο τέλος για να επισφραγίζουν την επιτυχία της Δομινίκης, ο Άγγελος Μπράτης δοκίμασε να «παλέψει» μαζί της αλλά έφυγε τρέχοντας.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ce9no98phkz5-se)


Πρώτος ενώπιον της ανανεωμένης κριτικής επιτροπής εμφανίστηκε ο 20χρονος Αιμιλιανός Ιωάννης Κλαυδιανός, ο οποίος φάνηκε αρκετά σίγουρος για τον εαυτό του και με αρκετή αυτοπεποίθηση, αν και όπως ανέφερε δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με τον χώρο του μόντελινγκ. Ο νεαρός, ο οποίος αποκάλυψε οτι έχει κάνει και το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού γιατί είναι διαβητικός, είχε μια έντονη και εκρηκτική συζήτηση, πριν περάσει για την οντισιόν του στο GNTM, με την περσινή νικήτρια Άννα Μαρία Ηλιάδου. Οι κριτές, αφού πρώτα τον πέρασαν από μια φανταστική δοκιμασία βουρτσίσματος δοντιών, αποφάσισαν να του χαρίσουν απλόχερα τέσσερα "ναι".

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ce9m7nlfrj75-se)


Μπορεί να βρέθηκε στο GNTM 4… κατά λάθος, αφού όπως αποκάλυψε στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας του Star δεν γνωρίζει ποιος δήλωσε συμμετοχή για λογαριασμό της, ωστόσο η Γιοβάνα Αφεντάκη με καταγωγή από την Κρήτη, που εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές λίγο... χύμα, με φόρμα, αθλητικά και σκουλαρίκι στο κάτω χείλος, κατάφερε να τους κάνει να ενθουσιαστούν με τα προσόντα της αλλά και με το εκρηκτικό ταπεραμέντο της. Η 19χρονη δήλωσε πως έχει αρκετές ανασφάλειες, καθώς πολλά χαρακτηριστικά της εξωτερικής της εμφάνισης δεν της αρέσουν, τόσο όμως οι πόζες της όσο και η πασαρέλα της έκανε τους κριτές να της χαρίσουν τέσσερα «ναι» και να τη στείλουν στο bootcamp.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ce9mxcbqdnc9-se)


Ακόμα ένα κορίτσι που κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις ήταν και η Μελίνα. Η 20χρονη με καταγωγή από τη Γερμανία που ζει στην Αγγλία με το αγόρι της και τον γάτο της έκανε τους κριτές να την παρομοιάσουν με την Αμερικανίδα ηθοποιό Μισέλ Πφάιφερ. Μάλιστα όταν παρατήρησαν το τατουάζ στο πάνω μέρος του ποδιού της, όπου έχει γράψει τη λέξη «πίστη», εκείνη δε δίστασε να αποκαλύψει τον λόγο για τον οποίο το έκανε. «Ήθελα να γράψω κάτι πάνω μου που να μου δείχνει τι κατάφερα. Όταν ήμουν 18 χρόνων είχα κρίσεις πανικού, κρίσεις άγχους, διαταραχή πανικού. ήμουν σε απόγνωση, πέρασα δύσκολα. Μετά έκανα θεραπείες το ξεπέρασα και έτσι θέλησα να το αποτυπώσω», είπε. Τελικά, πήρε τέσσερα «ναι» και πέρασε στην επόμενη φάση.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ce9oezayewfd-se)


Κατά τη διάρκεια του ριάλιτι μόδας υπήρξαν και απρόοπτα, όπως αυτό με τον διαγωνιζόμενο που παραλίγο να "καταστρέψει" τα σκηνικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ce9owpzsn4o1-se)


Από τις οντισιόν δεν θα μπορούσαν να λείψουν και τα ευτράπελα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ce9n9kwkb5yh-se)


Φυσικά από τις οντισιόν δεν είναι δυνατόν να περάσουν όλοι.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ce9o1hjzkjfl-se)


Δείτε το  trailer της Δευτέρας 20 Σεπτεμβρίου

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ce9v2t4nipmh-se)



Ειδήσεις σήμερα

Ελλάδα: Αναπτυξιακό άλμα με αύξηση του ΑΕΠ 8,2% για το 2021 προβλέπει η Moody's Analytics

#MeΤoo στη Δικαιοσύνη: Γυναίκα δικαστής κατηγορεί εφέτη για βιασµό - Την κακοποίησε σε ξενοδοχείο των βορείων προαστίων

Η παρουσίαση του νέου iPhone από την Apple
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης