Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Περικλής Κονδυλάτος. Ο σχεδιαστής κοσμημάτων αναφέρθηκε στην εμπειρία του στο Survivor αλλά και τους λόγους που τελικά τσακώθηκε με την Ανθή Σαλαγκούδη.
«Τους ανθρώπους που αγαπώ τους μοιράζομαι την ειλικρίνειά μου και τις αληθινές μου σκέψεις, τώρα αν θέλει κάποιος να το χαϊδέψω τα αυτιά δε μπορώ να το κάνω… Η Ανθή δε μου μιλούσε πριν αποχωρήσω. Δε μπορεί να βγαίνει και να δηλώνει έκπληκτη τη στιγμή που όντας στο παιχνίδι δε μου μιλούσε. Δεν ήμουν κολλητός με κανέναν. Μιλούσα με όλους… Την ενοχλούσε που έβγαινε διαρκώς προτεινόμενη. Απλά της εξηγούσα ότι δεν γίνεται να πεινάνε και να ευθύνεσαι κατά ένα μεγάλο μέρος εσύ. Πεινούσαν και είναι βάναυσο. Στη θέση της θα είχα παραιτηθεί γιατί τα παιδιά τα αγαπάω» ανέφερε,
Όπως εξήγησε «Η Ανθή δεν ήξερε γιατί είναι στο Survivor, αυτό μου έκανε εντύπωση. Είχε ένα ύφος “θα μείνω; πού είμαι;”. Όλοι κάναμε μια συζήτηση με τον εαυτό μας ότι θα κάνω τη μαϊμού, τον κολυμβητή, τον αθλητή» είπε και συνέχισε «δεν έχω μέσα μου κάτι αρνητικό για την Ανθή».
Στην πορεία έκανε και την πρόβλεψή του για τον νικητή λέγοντας «θα ήθελα να κερδίσουν η Καρολίνα, ο Κόρο και ο Ηλίας γιατί είναι καταπληκτικοί αθλητές».
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.