Η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι από χθες το ένα από τα δύο κορίτσια που μπήκαν στο Survivor. H Ασημίνα είναι μία πολύ δυνατή αθλήτρια η οποία κάνει πρωταθλητισμό στο τρέξιμο βουνού. Άκρως εντυπωσιακή και πολύ γυμνασμένη δήλωσε έτοιμη να αγωνιστεί και να διεκδικήσει νίκες για την ομάδα της.
Η ξανθιά παίκτρια όπως ήταν αναμενόμενο έστρεψε πάνω της τα βλέμματα και όχι άδικα. Με κατακόκκινο σέξι ολόσωμο μαγιό που θύμισε Πάμελα Άντερσον και Baywatch βούτηξε στην παραλία και προκάλεσε αναστάτωση. Κάποιοι έσπευσαν να την δικαιολογήσουν ενώ κάποιοι άλλοι είπαν πως δεν βρίσκεται εκεί για διακοπές.
«Πρέπει όμως να μπει λίγο στους ρυθμούς του Survivor. Δεν είναι διακοπές εδώ πέρα», είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας