Μπορεί χθες βράδυ το τηλεοπτικό κοινό να είδε την είσοδο τεσσάρων πρώην παικτών στο σπίτι του GNTM η… προγραμματισμένη αποχώρηση όμως έγινε κανονικά. Το επίπεδο δυσκολίας στις δοκιμασίες ολοένα και ανεβαίνει και τα επίδοξα top models κλήθηκαν να ποζάρουν στον αέρα και να αναπαραστήσουν σε ζευγάρια μια σκηνή ασιατικής πάλης.
Ο συγχρονισμός στο τραμπολίνο, η φυσικότητα στην κίνηση και στην έκφραση και ο συντονισμός με τα κλικ του φωτογράφου Mike Tsitas ήταν τα βασικά ζητούμενα της συγκεκριμένης φωτογράφησης.
Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό όμως ένα ζευγάρι δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές και να συνεχίσει την πορεία του στο ριάλιτι μοντέλων.
Οι τέσσερις κριτές, Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρης Σκουλός, δυσκολεύτηκαν να αποφασίσουν ποιος ή ποια θα αποχωρούσε από το GNTM. Και αυτός ήταν ο Σήφης Φανταράκης, ο οποίος δεν κατόρθωσε να βγάλει εις πέρας ορθά τη δοκιμασία με αποτέλεσμα να μην εντυπωσιάσει τους κριτές.
Όσον αφορά τον αποχαιρετισμό του Σήφη από τους συμπαίκτες του, στο σπίτι του GNTM, αυτός έγινε μέσα σε βαρύ κλίμα με τον νεαρό Κρητικό να χαμογελάει κλείνοντας την πόρτα της εξόδου.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Η SEAJETS ανακοινώνει την έναρξη των καλοκαιρινών δρομολογίων προσφέροντας υψηλό επίπεδο άνεσης και σύγχρονη αισθητική και ειδικά διαμορφωμένες υποδομές για άτομα με Ειδικές Ανάγκες
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.