Οι «Σφήκες», τα τρία κορίτσια που περνούν από… Ιερά Εξέταση τους καλεσμένους στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, έχουν τεθεί σε… διαθεσιμότητά. Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στη «Φωλιά των Κου Κου» τα τρία κορίτσια ενημερώθηκαν ότι δεν θα κάνουν άλλα γυρίσματα, ωστόσο, ερωτηματικό παραμένει αν αυτό θα είναι, τελικά, προσωρινό ή μόνιμο.
«Όπως φαίνεται έχουμε ένα απρόοπτο με τις Σφήκες, μια αλλαγή στη σύνθεση της εκπομπής, φαίνεται ότι στα επόμενα επεισόδια δεν θα δούμε τα κορίτσια. Όχι σε αυτά που έρχονται άμεσα γιατί έχουν γίνει κάποιες εγγραφές, δεν θα τα δούμε στη συνέχεια, στα επεισόδια που οι εγγραφές θα γίνουν από εδώ και πέρα.
Είχε γίνειτο περιστατικό με τη Ζήνα Κουτσελίνη και είχε ξεκινήσει μια φημολογία ότι αυτή η ενότητα θα σταματήσει, αλλά δεν είχε γίνει κάτι. Τώρα, λόγω κορωνοϊού, όχι λόγω κορωνοϊού, κάποια στιγμή ενημερώθηκαν τα κορίτσια ότι “τελικά δεν θα σας χρειαστούμε άλλο, προσωρινά δεν θα κάνετε άλλα γυρίσματα”. Από αυτή την Παρασκευή, τους είπαν, δεν θα κάνετε γυρίσματα.
Στην αρχή της εβδομάδας, όμως, τους είπαν να μείνουν stand by γιατί μπορεί να τις χρειαστούν. Οριστικά λέμε ότι την Παρασκευή τα κορίτσια δεν θα συμμετέχουν. Υπάρχουν κάποια μέτρα για τον κορωνοϊό που μπορεί να δικαιολογούν, αλλά υπάρχει κι ένα ερωτηματικό αν είναι αυτός ο λόγος», ειπώθηκε χαρακτηριστικά στην εκπομπή.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.