Της τρελής φαίνεται πως γίνεται στο «Κλουβί με τις τρελές»… Μιλώντας στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, η Μαρία Ιωαννίδουξέσπασε κατά του Θάνου Καληώρα, ο οποίος αποχώρησε τελευταία στιγμή από την παράσταση. Η ηθοποιός όπως πάντα τα λέει έξω από τα δόντια.
«Τον ζήλεψαν τον Λάκη. Ευθαρσώς μπορούμε να το πούμε ότι κάποιος πρωταγωνιστής… ήταν ακατανόητο αυτό που έκανε. Είχε υπογράψει συμβόλαιο, είχε κάνει φωτογράφιση… Για τον Θάνο Καλιώρα λέω, γιατί να μην το πούμε», αναφέρει χαρακτηριστικά η Μαρία Ιωαννίδου και συνεχίζει:
«Περιφρόνησε όλο τον θίασο γιατί προέβαλαν λέει όλοι τον Λάκη Γαβαλά. Κανείς δεν προέβαλε τον Λάκη. Ο Λάκης Γαβαλάς είναι ο Λάκης Γαβαλάς, αυτός που είναι. Τα κανάλια αυτόν ήθελαν και την… αρχαία Μαρία Ιωαννίδου».
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.