Τέρμα το κρυφτό. Η Φωτεινή Ψυχίδου και ο Σπύρος Πώρος είναι μαζί και δεν το κρύβουν. Η πρώην σύζυγος του Δημήτρη Κοργιαλά ανέβασε στον λογαριασμό της στο Facebook φωτογραφίες από τις διακοπές τους από την όμορφη Κεφαλονιά.
Η δημοσιογράφος με δύο απανωτές αναρτήσεις έκανε σαφές ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι. Την περασμένη Δευτέρα η δημοσιογράφος έγραψε: «My destin(y)ation», δηλαδή το πεπρωμένο μου και ο προορισμός μου και ανέβασε τις παρακάτω φωτογραφίες:
Ενώ χθες το απόγευμα ξαναχτύπησε με ακόμα δύο ακόμα φωτογραφίες κάνοντας ερωτική εξομολόγηση στον Σπύρο Πώρο γράφοντας: «The one and only ever existed in my life… True happiness…», δηλαδή «Ο ένας και μοναδικός που υπήρξε ποτέ στη ζωή μου… Πραγματική ευτυχία».
The one and only ever existed in my life...
True happiness.... ❤️
H Inalan μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του Double Play, αποδεικνύοντας ότι η κορυφαία σύνδεση μπορεί και πρέπει να πηγαίνει πακέτο με την απεριόριστη επικοινωνία.
Στο πλαίσιο του 11ου Φόρουμ, εκπρόσωποι της Πολιτείας, του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου έβαλαν στο μικροσκόπιο το χάσμα ανάμεσα στη μάθηση και τις σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής.