Τέρμα το κρυφτό. Η Φωτεινή Ψυχίδου και ο Σπύρος Πώρος είναι μαζί και δεν το κρύβουν. Η πρώην σύζυγος του Δημήτρη Κοργιαλά ανέβασε στον λογαριασμό της στο Facebook φωτογραφίες από τις διακοπές τους από την όμορφη Κεφαλονιά.
Η δημοσιογράφος με δύο απανωτές αναρτήσεις έκανε σαφές ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι. Την περασμένη Δευτέρα η δημοσιογράφος έγραψε: «My destin(y)ation», δηλαδή το πεπρωμένο μου και ο προορισμός μου και ανέβασε τις παρακάτω φωτογραφίες:
Ενώ χθες το απόγευμα ξαναχτύπησε με ακόμα δύο ακόμα φωτογραφίες κάνοντας ερωτική εξομολόγηση στον Σπύρο Πώρο γράφοντας: «The one and only ever existed in my life… True happiness…», δηλαδή «Ο ένας και μοναδικός που υπήρξε ποτέ στη ζωή μου… Πραγματική ευτυχία».
The one and only ever existed in my life...
True happiness.... ❤️
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς