H Φωτεινή Ψυχίδου αποκαλύπτει γιατί χώρισε με τον Δημήτρη Κοργιαλά - Τι λέει για τον Σπύρο Πώρο

H Φωτεινή Ψυχίδου αποκαλύπτει γιατί χώρισε με τον Δημήτρη Κοργιαλά - Τι λέει για τον Σπύρο Πώρο

Φήμες θέλουν τη δημοσιογράφο σε σχέση με τον φωτογράφο 

psixidou-e1487329307532
Η Φωτεινή Ψυχίδου και ο Δημήτρης Κοργιαλάς έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους εδώ και καιρό. Ο χωρισμός του ζευγαριού είχε γίνει γνωστός τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ λίγο καιρό αργότερα η Φωτεινή Ψυχίδου εντοπίστηκε σε βραδινή έξοδο με τον φωτογράφο Σπύρο Πώρο και τότε ξεκίνησαν φήμες πως οι δυο τους είναι κάτι παραπάνω από φίλοι. Σε πρόσφατη συνέντευξή της η δημοσιογ΄ραφος μίλησε για τον χωρισμό της, αλλά και για τον γνωστό φωτογράφο. 

«Ο Δημήτρης μετακόμισε στη Ναύπακτο και ζει μόνος του. Ασχολείται με τη μουσική και το ψάρεμα. Είμαστε σε καθημερινή επικοινωνία. Αυτή την περίοδο έχει το παιδί μας, τον Θανασάκη, κάνουν τα μπάνια τους και τις διακοπές τους. Και εγώ, όταν τελειώσει η εκπομπή στην οποία δουλεύω, θα πάω μαζί τους να μείνω δύο μέρες και μετά θα πάμε στην Καλαμάτα, όπου θα είναι και η κόρη μου, η Ιόλη» εξηγεί. Η ίδια, μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει στη Σάσα Σταμάτη και το Secret τον λόγο του χωρισμού τους: «Χωρίσαμε γιατί τσακωνόμασταν συνέχεια, αλλά τώρα είμαστε πιο αγαπημένοι από ποτέ και είμαι πολύ χαρούμενη».

Ωστόσο τους τελευταίους μήνες έχει γίνει ντόρος σχετικά με το τι τρέχει με τον διεθνούς φήμης φωτογράφο Σπύρο Πώρο. «Αυτή τη στιγμή δεν είναι το κατάλληλο timing για να πω κάτι παραπάνω. Δεν θα ήθελα να μιλήσω δημόσια», δηλώνει η ίδια. Βέβαια, πριν από λίγες ημέρες οι φήμες φούντωσαν ακόμα περισσότερο όταν στο προφίλ της Φωτεινής Ψυχίδου ανέβηκε κοινή τους φωτογραφία και τα σχόλια έδωσαν και πήραν. Η Φωτεινή δεν δίστασε να το σχολιάσει, λέγοντας χαρακτηριστικά και με το χιούμορ που τη διακρίνει: «Το βρίσκω απόλυτα λογικό, αφενός γιατί είναι ωραία η φωτογραφία και αφετέρου γιατί ένας γοητευτικός άνδρας σαν τον Σπύρο δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητος (γέλια)».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης