Η Κιάρα Μαρκέζη βγήκε σεργιάνι στα κοσμικά Ματογιάννια μαγνητίζοντας τα βλέμματα και την κάμερα του Mykonos Live TV.
Σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks και εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου επέλεξε να αποδράσει στην Μύκονο για να γεμίσει τις… μπαταρίες της και τον instagram-ικό λογαριασμό της με φρέσκο φωτογραφικό υλικό για τους 28 χιλιάδες followers τους.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kiara 🧸 (@kiaramarkezi) στις
Μη φανταστείτε ωστόσο ότι εμφανίστηκε στο νησί των Ανέμων ασυνόδευτη. Απεναντίας, ταξίδεψε στην Μύκονο με τον αγαπημένο της. Η κάμερα την «συνέλαβε» να βολτάρει με τον καλό της και φιλική παρέα στα γραφικά στενοσόκακα της Χώρας. Αυτό που προξένησε εντύπωση είναι ότι δεν αποχωρίστηκε στιγμή από τα χέρια της το κινητό της.
Η Κιάρα ασχολείται τα τελευταία χρόνια με το μόντελινγκ. Έχει συμμετάσχει σε επιδείξεις του Βασίλη Ζούλια, στο Athens Xclusive Designers Week. Παράλληλα, πέρασε από οντισιόν για το «Greece’s Next Top Model» τον Νοέμβριο του 2018, αλλά κόπηκε λόγω των τατουάζ της, παίρνοντας δύο «όχι» από τον Άγγελο Μπράτη και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.