Το αίμα νερό δεν γίνεται… ΗΜαρία Ελένη Λυκουρέζου και η Μάρθα Κουτουμάνου, οι δύο κόρες της αείμνηστης Ζωής Λάσκαρη, φαίνεται πως άφησαν πίσω τους τις παρεξηγήσεις και τις κακές στιγμές που είχαν απομακρύνει και δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία στη μεταξύ τους σχέση.
Την επανασύνδεσή τους ανακοίνωσε η ίδια η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου με ένα story της στο Instagram. Στη φωτογραφία ποζάρουν ανάμεσα στον Αλέξανδρο Λυκουρέζο χαμογελαστές η Μαρία Ελένη και η Μάρθα.
«Όλα περνάνε και όλα χρειάζονται. Και οι εντάσεις…Και οι αποστάσεις… Και επίσης αυτό που πρωτίστως χρειάζεται είναι ο κόσμος να ασχολείται με τη δικιά του ζωή. Με τη δικιά μας ασχολούμαστε αποκλειστικά εμείς», γράφει στο σχόλιό της η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.
Υπενθυμίζουμε ότι οι δυο αδερφές είχαν έρθει σε ρήξη η οποία είχε πάρει διαστάσεις στα ΜΜΕ μετά από διαφωνία σχετικά με τη βίλα που τους κληροδότησε η Ζωής Λάσκαρη στο Πόρτο Ράφτη. Τον Δεκέμβριο μάλιστα οι δικηγόροι τους είχαν προσπαθήσει να βρουν εξωδικαστική λύση στη διαμάχη τους.
Τώρα από ό,τι φαίνεται η λύση βρέθηκε και όλα είναι καλά!
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.