Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου απέφυγε να πει πολλά για την κόντρα με την αδερφή της

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου απέφυγε να πει πολλά για την κόντρα με την αδερφή της

Όλα όσα είπε για την οικογένειά της στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου

Maria_Eleni-Martha
Καλεσμένη στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου βρέθηκε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τον πατέρα της, τη μητέρα της και την οικογένειά της. Μιλώντας για την αείμνηστη Ζωή Λάσκαρη είπε: «Χαιρόμουν γιατί είχα μία ωραία μάνα. Και όχι μόνο ωραία. Είχε εκτόπισμα».

Στην ερώτηση αν συνεχίζει να πενθεί τον χαμό της η Μαρία Ελένη είπε: «Δεν κλαίω. Κλαίω μόνη μου σπίτι μου. Δεν σταματάει ποτέ αυτό το πράγμα. Μπορεί να σου λείπει για πάντα κάποιος. Δεν κλαις κάθε μέρα».

Αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή είπε πώς αυτή την περίοδο «δεν έχει κάποιο αγόρι και είναι τελείως μόνη».

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μίλησε και για την πρόσφατη περιπέτεια του πατέρα της: «Ήταν σοκαριστικό ο πατέρας μου να είναι στη φυλακή για κάτι που δεν είχε κάνει» ενώ σε ότι έχει να κάνει στη σχέση του με τη Νατάσα Καλογρίδη είπε: «Καλό είναι ο κόσμος να μην κρίνει την προσωπική ζωή των άλλων».

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου για τον πατέρα της


Κλείσιμο
Ο Πέτρος Κωστόπουλος τη ρώτησε πως πιστεύει ότι θα αντιδρούσε η μητέρα της αν έβλεπε τον πατέρα της σε αυτή τη σχέση: «Η μητέρα μου αγαπούσε πολύ τον πατέρα μου και δεν θα ήθελε να είναι μόνος του» και συνέχισε: «Εγώ θέλω ο πατέρας μου να είναι ευτυχισμένος. Να είναι καλά. Αν αυτή η σχέση τού δίνει περισσότερες καλές στιγμές, να είναι, αν όχι, να μην είναι».
Φυσικά η όλη κουβέντα δεν θα μπορούσε να μην οδηγηθεί στο θέμα που έχει προκύψει στην κόντρα της Μαρίας Ελένης με τη Μάρθα Κουτουμάνου για το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη όπου ζούσε μέχρι την τελευταία ημέρα της ζωής της η Ζωή Λάσκαρη. Η Μαρία Ελένη απέφυγε να απαντήσει και περιορίστηκε σε ελάχιστα πράγματα μετά τις επίμονες ερωτήσεις του παρουσιαστή

H Mαρία Ελένη Λυκουρέζου μιλάει για την αδερφή της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης