Η Κατερίνα Λένη ήταν μια από τις διαγωνιζόμενεςπου ξεχώρισαν στο φετινό MasterChef. Λίγες ώρες πριν την προβολή του δεύτερου μέρους του τελικού του MasterChef, η πρώην παίκτρια εμφανίστηκε μέσω skype στη «Φωλιά των Κου Κου» και αφού σχολίασε τα όσα έγιναν στο πρώτο μέρος δεν δίστασε να δώσει τα δικά της προγνωστικά για τον νικητή της αποψινής βραδιάς,
«Είμαι πολύ συγκινημένη. Χθες είδα το επεισόδιο και πραγματικά χάρηκα πολύ και για τα δύο παιδιά. Στεναχωρήθηκα, όμως, ένιωσα μια θλίψη που δεν ήμασταν και εμείς στον εξώστη να τους εμψυχώσουμε, να τους θαυμάσουμε και να τους δώσουμε όλη μας τη θετική ενέργεια γιατί νομίζω ότι θα ήταν πολύ διαφορετικό για τα παιδιά. Διαφορετικές φιλοσοφίες και οι δύο. Διάλεξαν και οι δύο να κάνουν πιάτα τα οποία πιστεύουν και αγαπούν. Θα συμφωνήσω και με τους δύο και δεν θα πω ότι προτιμώ κάποιον. Στις δικές μου γεύσεις θα ήταν πιο κοντά ο Βαρθαλίτης. Παρ’ όλα αυτά όμως σέβομαι και εκτιμώ απεριόριστα τον Σταυρή και μπράβο και στους δύο. Δεν έχω να τους προσάψω κάτι αρνητικό.Αισθάνομαι πως λίγο καλύτερα τα έχει πάει ο Βαρθαλίτης. Έτσι από ένστικτο», είπε η πρώην διαγωνιζόμενη του MasterChef!
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.