ΗΠΑ: Άντρας έπεσε με αυτοκίνητο γεμάτο φιάλες γκαζιού σε νοσοκομείο και τυλίχτηκε στις φλόγες

ΗΠΑ: Άντρας έπεσε με αυτοκίνητο γεμάτο φιάλες γκαζιού σε νοσοκομείο και τυλίχτηκε στις φλόγες

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα - Ο οδηγός έτρεχε και ζητούσε βοήθεια ενώ καιγόταν ζωντανός - Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι ο άντρας που καιγόταν ήταν γυμνός

ΗΠΑ: Άντρας έπεσε με αυτοκίνητο γεμάτο φιάλες γκαζιού σε νοσοκομείο και τυλίχτηκε στις φλόγες
Απόπειρα αυτοκτονίας, ατύχημα, ή αποτυχημένη τρομοκρατική ενέργεια; Ένας άντρας, σε ηλικία περίπου 20 ετών, έπεσε με φορτηγάκι γεμάτο φιάλες γκαζιού στην είσοδο των επειγόντων περιστατικών του Middlesex Hospital στη Μιντλτάουν των Ηνωμένων Πολιτειών και στη συνέχεια τυλίχτηκε στις φλόγες, γνωρίζοντας τραγικό θάνατο.

Οι αμερικανικές αρχές μετέφεραν τους ασθενείς που ανέμεναν ιατρική βοήθεια στην αίθουσα των επειγόντων περιστατικών και απέκλεισαν το σημείο, ώστε να γίνουν έρευνες στο φορτηγάκι και να αποκατασταθούν οι βλάβες.



Αυτόπτης μάρτυρας που παρακολούθησε τη σύγκρουση του οχήματος στην είσοδο του Middlesex Hospital, δήλωσε ότι είδε έναν άντρα να έχει τυλιχτεί στις φλόγες και να τρέχει ζητώντας βοήθεια. «Άκουσα μία μεγάλη έκρηξη. Κοίταξα στον καθρέφτη και είδα έναν άντρα να φλέγεται και να ζητά βοήθεια. Είδα ένα αυτοκίνητο μέσα στην είσοδο του νοσοκομείου. Πίσω από τον άντρα που φλεγόταν, είδα άλλα άτομα να τρέχουν προς το μέρος του», τόνισε χαρακτηριστικά. Ένας άλλος μάρτυρας, είπε ότι ο άντρας που έτρεχε, ήταν γυμνός.
Κλείσιμο

Ο εκπρόσωπος του νοσοκομείου δήλωσε ότι ένα άτομο βρισκόταν μέσα σε ένα αυτοκίνητο που βγήκε εκτός δρόμου και έπεσε πάνω στο νοσοκομείο. «Δεν γνωρίζουμε το πώς και το γιατί», τόνισε.

Ο Δήμαρχος της Μιντλτάουν δήλωσε ότι δεν υφίσταται πλέον κίνδυνος και ότι οι πολίτες μπορούν να κινούνται ελεύθερα στην περιοχή.







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης