Τραυματίες στο Χρηματιστήριο της Τζακάρτα - Κατέρρευσε μέρος του κτηρίου

Τραυματίες στο Χρηματιστήριο της Τζακάρτα - Κατέρρευσε μέρος του κτηρίου

Πλάνα των τηλεοπτικών σταθμών δείχνουν να έχει καταρρεύσει μία μεταλλική κατασκευή γύρω από ένα τοπικό καφέ και κοντά στην είσοδο του πολυόροφου κτιρίου

Τραυματίες στο Χρηματιστήριο της Τζακάρτα - Κατέρρευσε μέρος του κτηρίου
Δεκάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τρέχοντας το Χρηματιστήριο της Ινδονησίας, στο κέντρο της πρωτεύουσας Τζακάρτα, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Metro TV, αφού κατέρρευσε τμήμα του κτιρίου, στο εσωτερικό του. Σύμφωνα με άλλες δημοσιογραφικές πληροφορίες, κατέρρευσε ένα μπαλκόνι.

Τραυματίστηκαν περισσότεροι από δέκα άνθρωποι, σύμφωνα με την μαρτυρία εργαζόμενου στο χρηματιστήριο. «Ο δεύτερος όροφος του χρηματιστηρίου κατέρρευσε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο εργαζόμενος που βρίσκονταν στο κτίριο την στιγμή που έγινε η κατάρρευση.

Κλείσιμο
Περίπου δώδεκα άνθρωποι τραυματίστηκαν από την κατάρρευση, σύμφωνα με δήλωση ενός μάρτυρα στο Reuters, ενώ η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή.

Ο διευθυντής του Χρηματιστηρίου, Αλπίνο Κιανγιάγια αρνήθηκε να σχολιάσει.

Πλάνα των τηλεοπτικών σταθμών δείχνουν να έχει καταρρεύσει μία μεταλλική κατασκευή γύρω από ένα τοπικό καφέ και κοντά στην είσοδο του πολυόροφου κτιρίου. Στα ίδια τηλεοπτικά πλάνα, άνθρωποι κάθονται στα σκαλιά του κτιρίου.

Οι τοπικές αστυνομικές αρχές διερευνούν τα αίτια που προκάλεσαν την κατάρρευση.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης