Η Μελάνια Τραμπ ουδέποτε ήθελε να γίνει Πρώτη Κυρία

Η Μελάνια Τραμπ ουδέποτε ήθελε να γίνει Πρώτη Κυρία

Δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν φήμες για την απροθυμία της Μελάνια Τραμπ να γίνει Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ

Η Μελάνια Τραμπ ουδέποτε ήθελε να γίνει Πρώτη Κυρία
Εδώ και ένα χρόνο είναι η “Πρώτη Κυρία” ή η σύζυγος του πιο ισχυρού ανθρώπου στον πλανήτη. Κι όμως, η Μελάνια Τραμπ φέρεται ότι είχε τη φιλοδοξία να έχει αυτούς τους τίτλους και απλώς κλήθηκε να σεβαστεί την επιθυμία του συζύγου της, Ντόναλντ Τραμπ, για την κατάκτηση της εξουσίας. 

“Δεν είναι κάτι που ήθελε και δεν ήταν κάτι που θεώρησε ότι θα κατακτούσε”, είναι το σχόλιο ενός κοντινού φίλου της οικογένειας στο αμερικανικό περιοδικό Vanity Fair. 

Οι φήμες για την απροθυμία της Μελάνια, αλλά και την απογοήτευσή της που έπρεπε να αλλάξει ζωή, άρχισαν να κυκλοφορούν ήδη από την περίοδο της προεκλογικής εκστρατείας. Όμως κορυφώθηκαν όταν μαζί με τον γιο της, Μπαρόν, παρέμειναν στη Νέα Υόρκη μέχρι τον Ιούνιο, οπότε και εγκαταστάθηκε στο Λευκό Οίκο. Μέχρι στιγμής, δεν έχει υπάρξει απάντηση για το ζήτημα από εκπρόσωπο της Μελάνια Τραμπ. 

"Ο Ντόναλντ πρέπει να είναι εξουθενωμένος"

Πάντως, επιφυλάξεις υπάρχουν και για τον Ντόναλντ Τραμπ. Η πρώτη του σύζυγος, Ιβάνα, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή εκτίμησε ότι “του λείπει λίγο η παλιά του ζωή. Έμενε στον πύργο του και μπορούσε να πάει στο Mar-a-Lago, να παίξει γκολφ και να κάνει τέτοιου είδους πράγματα”. 
Κλείσιμο

Μάλιστα, η Ιβάνα υποστήριξε ότι “μάλλον πρέπει να είναι υπερβολικά εξουθενωμένος”, λόγω του προγράμματός του. “Από τις οκτώ το πρωί ως τα μεσάνυχτα δουλεύει, δουλεύει, δουλεύει και ο καθένας ρίχνει σε αυτόν το πρόβλημα της χώρας”, είπε. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης