Trumpileaks... ο ιστότοπος για τις καταγγελίες εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ

Trumpileaks... ο ιστότοπος για τις καταγγελίες εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ

Επέλεξε να εγκαινιάσει τον ιστότοπό του μία μόλις ημέρα μετά τη διαρροή διαβαθμισμένων πληροφοριών από το υπουργείο Δικαιοσύνης

Trumpileaks... ο ιστότοπος για τις καταγγελίες εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ
Ο δημιουργός ντοκιμαντέρ Μάικλ Μουρ είναι ένας από τους πλέον μεγάλους επικριτές του ρεπουμπλικανού Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ.
Ο Μάικλ Μουρ προχώρησε ένα βήμα παραπάνω, δημιουργώντας τον ιστότοπο Trumpileaks, στον οποίο, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, θα μπορούν να γίνονται ελεύθερα οι καταγγελίες εναντίον του Αμερικανού προέδρου.

Κλείσιμο
Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο Μουρ επέλεξε να εγκαινιάσει τον ιστότοπό του μία μόλις ημέρα μετά τη διαρροή διαβαθμισμένων πληροφοριών από το υπουργείο Δικαιοσύνης. Στην πραγματικότητα, η Leigh Winner έστειλε μια απόρρητη έκθεση του Οργανισμού Εθνικής Ασφάλειας στο «The Intercept», που περιγράφει δύο κυβερνοεπιθέσεις από τη στρατιωτική μονάδα πληροφοριών της Ρωσίας, μία εκ των οποίων αφορούσε μια εταιρεία που πουλάει λογισμικό σχετικό με την εγγραφή ψηφοφόρων.

Ο ακτιβιστής δημιουργός ντοκιμαντέρ είναι γνωστός για τις παρεμβάσεις του στην αμερικανική πολιτική και κοινωνία, ενώ είναι ένας από τους μεγαλύτερους επικριτές των πολιτικών του ρεπουμπλικανού προέδρου, ο οποίος ανέλαβε την εξουσία τον Ιανουάριο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης