Σύλληψη άλλων 87 «γκιουλενιστών» στο Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης
Η αστυνομία συνέλαβε ύποπτους που υπόκεινται στο κίνημα αυτό σε 12 περιοχές και 100 διευθύνσεις
Ελενα Καραθάνου
Συνελήφθησαν από την τουρκική αστυνομία 87 άτομα που συνδέονται με το Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης στο πλαίσιο της επιχείρησης FETÖ.
Σύμφωνα με το CNN TURK, Τούρκοι εισαγγελείς διέταξαν τη σύλληψη τους, ανάμεσα στους οποίους είναι και αρκετοί καθηγητές, με την κατηγορία ότι συνδέονται με το πρόσωπο του κληρικού Φετουλάχ Γκιουλέν που κατηγορείται για το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου.
Η επιχείρηση της αστυνομίας με τις συλλήψεις γίνονται στο πλαίσιο της εκκαθάρισης της διασύνδεσης των υπόπτων με το κίνημα Γκιουλέν, ένα κίνημα που η σημερινή του δράση παρολίγο να στοιχίσει στην ανατροπή του Τούρκου προέδρου.
Η αστυνομία συνέλαβε ύποπτους που υπόκεινται στο κίνημα αυτό σε 12 περιοχές και 100 διευθύνσεις. Ανάμεσα στα συλληφθέντα άτομα συμπεριλαμβάνεται κι ένα άτομο που ηγείται μικρού πολιτικού κόμματος.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.