Εξέγερση σε φυλακή στη Βρετανία: Τουλάχιστον 500 τρόφιμοι εγκλωβισμένοι

Εξέγερση σε φυλακή στη Βρετανία: Τουλάχιστον 500 τρόφιμοι εγκλωβισμένοι

Τουλάχιστον 300 άτομα ξεσηκώθηκαν - Κυκλοφορούν με μαχαίρια και αυτοσχέδια γκλομπ - Έχουν ανάψει φωτιές και έχουν λεηλατήσει τα γραφεία

Εξέγερση σε φυλακή στη Βρετανία: Τουλάχιστον 500 τρόφιμοι εγκλωβισμένοι
Εξέγερση στη φυλακή του Μπέντφορντ της Βρετανίας βρίσκεται σε εξέλιξη, με την αστυνομία να έχει σχηματίσει κλοιό γύρω από το σωφρονιστικό ίδρυμα, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν αποδράσεις και να οργανωθεί η επέμβαση των ειδικών δυνάμεων.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ, μέσα στο κτίριο βρίσκονται τουλάχιστον 500 τρόφιμοι, ενώ είναι άγνωστο αν υπάρχουν τραυματίες ή και νεκροί. Οι εξεγερθέντες έχουν λεηλατήσει τα γραφεία και έχουν ανάψει φωτιές σε πολλά σημεία, προκαλώντας εικόνες χάους. Πάνω από 13 οχήματα της αστυνομίας έχουν σπεύσει στο σημείο, ενώ η περιοχή περιμετρικά του ιδρύματος έχει αποκλειστεί.



Σύμφωνα με πηγή μέσα από τη φυλακή, οι κρατούμενοι κυκλοφορούν με μαχαίρια και αυτοσχέδια γκλομπ στα χέρια. Σύμφωνα με αναφορές της αστυνομίας, τουλάχιστον οι 300 από τους 500 τρόφιμους συμμετέχουν στη μεγάλη εξέγερση, χωρίς να έχουν ενημερώσει ποια είναι τα αιτήματά τους.
Κλείσιμο

Σύμφωνα με την αστυνομία, η εξέγερση είναι πιθανόν να έγινε προκειμένου οι έγκλειστοι να αποκτήσουν πρόσβαση στα φάρμακα του ιατρείου, το οποίο έχει λεηλατηθεί, όπως αναφέρουν πληροφορίες.



Στο σημείο έχουν σπεύσει ήδη οι ειδικές δυνάμεις, οι οποίες συνεργάζονται με τις μυστικές υπηρεσίες για να προχωρήσουν στην επέμβασή τους. Ο διοικητής της φυλακής δήλωσε στα βρετανικά ΜΜΕ, ότι όσοι συμμετείχαν στην εξέγερση, θα υποστούν βαρύτατες συνέπειες. Στο σημείο βρίσκονται επίσης οχήματα της Πυροσβεστικής, αλλά και ασθενοφόρα. 









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης